מסיבת תחפושות בדובאי
יש כאלה שלוקחים את חיסול מבחוח בדובאי כמו שצריך - בכיף. לכבודם יצר גולן חן את "דיסקו דובאי", אותו מבצע אביחי פורת. כנסו לגרוב ושמאיר דגן לא יבוא אליכם פתאום מחופש לאורן זריף
דיסקו דובאי
אפ'חד לא אמר לי שיש שם מסיבה / אם הייתי רק יודע, גם אני הייתי בא / מרגע לרגע הכל מתחיל להתבהר / כולם היו שם חוץ ממני, ככה מסתבר.
הא!!!
חשבתם להסתיר ממני, ככה בסודי סודות / אבל לדאחי ה"תמים" יש פה גדול ויש לו מצלמות / כל העולם וגם אשתו ראו איך טסתם בלעדיי / למסיבת התחפושות המטורפת בדובאי.
צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז,
רק אותי לא הזמינו למסיבה של אל מבחוח / וולאק אם הייתי שם, אז הייתי שם אותו על כסא נמוך / גם דאחי התמים היה שם, עלה על כדורים / ומאז מבוקר ועד ערב הוא אוכל סרטים.
ממסיבה למסיבה לכתבים הוא מחרבש / דחילאק דאחי מרוב עשן כבר לא רואים ת'אש / "עליתי עליכום אתם הרגתם את מחמוד, / די.ג'י דאחי יש לו גרוב ומי שלא קופץ חשוד"
צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז, צ'יז,
תיישר ת'משקפיים, הפאה קצת עקומה / תסדר את השפם ותחייך למצלמה / שים ת'כובע של הטניס ותזמין ת'מעלית / כי עוד מעט מבחוח יגיע ונשים עליו כרית.