mako
פרסומת

ברוכים הבאים להזיה הקרקסית של ניצן חורש והקאט אאוט קלאב

רגע אחרי הבשורה המרגשת שהם הולכים להופיע השנה בפסטיבל פרימוורה היוקרתי, ניצן חורש והקאט אאוט קלאב הולכים לתת הופעה בלתי נשכחת בתל אביב. לא ממש ברור מה הולך לקרות שם, אבל יהיו לוליינים ונערות טרפז

מערכת mako מוזיקה
mako בריאות
פורסם:
הקישור הועתק

בנוף המוזיקלי של 2016 יש מגוון אדיר וחסר תקדים של יוצרים והרכבים ייחודים עד כדי קושי להגדיר אותם. חלקם אפילו מצליחים לפרוץ את גבולות סצנת האינדי הקטנה ולהגיע לקהל הרחב - קאט אאוט קלאב הם להקה כזאת. הלהקה, בהנהגת ניצן חורש, היא ביג-בנד רוקנ'רולי שנע בין אין ספור השפעות, סגנונות ומצבי רוח. השנה החולפת הייתה השנה שלהם: הם החותמו בחברת ניהול אירופית, הסינגל שלהם "We Are The Ghosts" כבש את הרדיו, והם השתלטו על במות בארץ ובעולם. עכשיו הם גם משחררים שיר חדש ומגניב - "Colorized".

עוד ב-mako מוזיקה:

כאילו שכל זה לא היה מספיק, עכשיו הם גם נבחרו להופיע בפנינת סצנת האינדי העולמית - פסטיבל פרימוורה בברצלונה. אבל עד שזה יקרה ביוני הקרוב, הלהקה נותנת למעריציה הישראלים מופע לא שגרתי: "קרקס הקאט אאוט קלאב". כבר בחודש שעבר הם קיימו אירוע כזה, והתוכנית בכלל הייתה שזה יהיה אירוע חד פעמי, אבל כנראה שהתוצאה כל כך עלתה על הציפיות שהם לא יכלו להתאפק מלשחזר את זה. אז מה בעצם הולך לקרות שם? מופע קרקסי, מלא כוריאוגרפיה, לוליינים, נערות טרפז, ועוד הפתעות שכנראה תצטרכו להיות שם בשביל לגלות אותם.