"Pity": שיר חדש לנגה ארז
היא כובשת את במות הפסטיבלים הכי גדולים בעולם, מסוקרת במגזיני המוזיקה הנחשבים ביותר, וכל זה עוד לפני ששחררה את אלבום הבכורה שלה. הסינגל השני שלה עוסק במאבק על הנשיות בעולם גברי ולא פשוט. מה אתם אומרים?
לפני קצת פחות משנה, כשראיינו את נגה ארז, היא עוד לא הוציאה אף סינגל רשמי אבל כבר הייתה ברורה כ"הבטחה". עכשיו, אחרי שהספיקה להופיע בפסטיבל פרימוורה, במשחקים האולימפיים בריו ובפסטיבלים ומועדונים שונים ברחבי אירופה כבר ברור שארז מקיימת ומדובר באחת האמניות הבולטות בסצנת הפופ האלקטרוני בישראל ומעבר לזה. עובדה - הלייבל הנחשב City Slang, שמייצג אמנים בסדר גודל של קאריבו וארקייד פייר, החתים אותה. את הסינגל הראשון שלה, "Dance While You Shoot", היא הוציאה בבכרוה עולמית במגזין הנחשב "Loud and Quiet" וגם זכתה לתשומת לב מכמה ממגזיני המוזיקה המובילים בעולם - ביניהם NME, ניילון ובילבורד.
כעת היא מוציאה את "Pity" סינגל שני מתוך אלבום הבכורה שלה שעתיד לצאת בחודש מאי השנה. את השיר היא כתבה, הלחינה והפיקה יחד עם השותף המוזיקלי שלה אורי רוסו, והוא נכתב בהשראת פרשת "אלנבי 40" ועל השאלות שהיא העלתה - כיצד אישה יכולה לשמור על הזהות והנשיות שלו בעולם גברי מבלי ליפול קורבן לניצול? הקליפ מנסה להתמודד גם הוא עם הנושא הקשה.