mako
פרסומת

חטיף מועדון

להקת המועדון מוציאה את "יש לך סיבה", שיר שני מאלבומם הראשון שייצא בקרוב, אשר מככב בימים אלה בפרסומת לחטיף מלוח ופופולרי

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק
המועדון, שחור לבן
חבר'ה, שימו לב, חרפ"ק בוגד בכם עם ביסלי. המועדון | צילום: לירון אראל

להקת "המועדון" ממשיכה להוציא שירי רוק קלילים, פשוטים ומגניבים. סינגל הבכורה שלהם, "ממשיך להסתובב", זכה לקליפ מדליק ולקליפ "מאחורי הקלעים" מדליק לא פחות, ואף בוצע ב"אולפן החם" של ערוץ 24.

היום הם מוציאים מתוך אלבום הבכורה שלהם את השיר "יש לך סיבה", שמככב בימים אלה בקמפיין פרסומי של תפוצ'יפס, מה שמבטיח שעוד נזכה לשמוע אותו הרבה בחודשים הקרובים.

"המועדון", כזכור, היא למעשה מעין "סופר-גרופ" בה חברים רועי דותן (פאנקייק, מלכת הפלקט, מטרופולין), יונתן חרפק (פאנקייק, useless ID , נועם ורדי (ניגן עם רמי פורטיס, דניאל סלומון ודוד ד'אור ו-ניתאי גבירץ, שהוציא אלבום סולו כיכב בסרט "כנפיים שבורות" וחבר בהרכב "בלאו אנד דה גוד בנד".