הללויה, ישירו כולם
לאונרד כהן הוציא די.וי.די חדש בהופעה חיה בשם "Songs From The Road", המסכם את הסיבוב העולמי האחרון שלו, בו נכללת גם ישראל. צפו בביצוע שלו לשיר הנצחי "הללויה", מתוך ההופעה בקוצ'לה, קליפורניה
לאונרד כהן מוציא בימים אלה אלבום ודי.וי.די חדשים בהופעה חיה, בשם "Songs From The Road" ("שירים מהדרך"), הכולל שירים נבחרים מהופעותיו ברחבי העולם בשנים 2008-2009, שצולמו בטכנולוגיית HD. הדיסק וה-DVD החדשים ראו אור בארץ שבועיים לפני שאר העולם, על מנת להבטיח את יציאתם בזמן לחגים בישראל.
מתוך הדי.וי.די משחרר כהן לצפייה מיוחדת את הביצוע ללהיטו הגדול ביותר "Hallelujah" - "הללויה", כפי שצולם והוקלט בהופעה בקליפורניה, ארצות הברית, בפסטיבל קוצ'לה.
כמו כן כולל המארז את הביצוע לשיר "Lover Lover Lover", שפתח את הסיבוב, ביצוע הלקוח מההופעה ההיסטורית באיצטדיון רמת גן ב-24 בספטמבר 2009 לעיני כ-50 אלף איש. שירים נוספים שנכללים ב-די.וי.די ובאלבום ההופעה החיה הם: Bird On the Wire, Chelsea Hotel, Waiting for the Miracle, Suzanne, The Partisan, Closing Time, וכאמור "Hallelujah", שצולמו והוקלטו בהופעותיו באנגליה, ארה"ב, סקנדינביה ועוד.
כמו כן כולל ה-די.וי.די 20 דקות של צילומי סצנות "מאחורי הקלעים" של המופע וראיונות עם נגניו של כהן, אותם ביצעה בתו לורקה כהן.
הצלחה מתמשכת במכירות בישראל
מאוחר יותר, באוקטובר 2009, הוציא כהן ב-די.וי.די הופעה נשכחת שלו משנת 1970 בפסטיבל האי ווייט, אז עלה להופיע באמצע הלילה בפני חצי מיליון איש.