mako
פרסומת

"רק רשת": שיר חדש לקטריקס ודורון ביטון

אחרי שחצבו את דרכם מהיוטיוב אל הקהל, ההופעות ותחנות הרדיו, קטריקס ודורון ביטון חוברים למנהלת הכדורסל ומוציאים שיר חדש שיעשה לכם חשק לכדרר. אבל מה שהכי מגניב בכל הסיפור זה הקליפ גדוש כוכבי הכדורסל. מה דעתכם?

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
הקישור הועתק

בימוי: רומן בוצ'אצקי | הפקה: ROMS

אם אתם צעירים בגילכם או ברוחכם, סביר להניח שהשיר "חופשייה" של קטריקס ודורון ביטון תקוע לכם בראש בחודש האחרון. ואם לא שמעתם עליהם או על השיר הזה אתם צריכים להבין שאתם במיעוט, בהתחשב בכך שלשיר יש קרוב ל-8 מיליון צפיות ביוטיוב. ככה או ככה, אתם מוזמנים לשמוע את השיר החדש של הצמד המוכשר הזה - "רק רשת". את השיר הם כתבו יחד עם אופיר מלול ומאור יצחקי שגם היו אחראים על העיבוד וההפקה המוזיקלי, והתוצאה הוא שיר כיפי וקליט במיוחד.

"רק רשת" יוצא יחד עם קליפ מושקע במיוחד בו משתתפים מיטב שחקני הכדורסל בישראל. האווירה - אן.בי.איי. הקליפ הופק בשיתוף מנהלת הליגה הישראלית בכדורסל מתוך רצון לחשוף לקהל צעיר נוסף לכדורסל הישראלי. הקליפ צולם בהיכל הטוטו החדש בחולון ומופיעה בו להקת המעודדות המקומית של הפועל חולון.