mako
פרסומת

פרסום ראשון: דנה אינטרנשיונל חוזרת לבמות

ל-mako מוזיקה נודע שדנה אינטרנשיונל תחזור לבמות ותיקח חלק ב-NEXT, מופע החנוכה של עומר אדם. אחרי שהוציאה את "אחלה גבר" עם סטטיק ובן אל, הדיווה של ישראל קיבלה תיאבון ולאחרונה דיווחנו שהיא מקליטה שיר שכתבה לה פריצת השנה, נונו

גיל משעלי
פורסם:
דנה אינטרנשיונל
פרסום ראשון: דנה אינטרנשיונל חוזרת לבמות | צילום: רון קדמי
הקישור הועתק

פרסום ראשון: דנה אינטרנשיונל חוזרת לבמות במופע לכל המשפחה. הדיווה של ישראל תיקח חלק ב-NEXT, המופע שייסד עומר אדם וירוץ במהלך חנוכה הקרוב. כזכור, דנה הוציאה לאחרונה את "אחלה גבר" עם סטטיק ובן אל, מקליטה שיר שכתבה לה נונו (ופורסם לראשונה כאן ב-mako מוזיקה) ואם לשפוט לפי המהלכים האלה, אפשר להכריז שאנחנו בדרך לקאמבק מלא. 

כפי שסיפרנו לכם כבר, דנה מצטרפת לנסרין קדרי שאישרה את השתתפותה ואלי יצפאן שינחה את המופעבפעם הקודמת שרית חדד הייתה הכוכבת המרכזית, ועכשיו, כאמור, קדרי שנחשבת לאחת הזמרות המצליחות בישראל, תיקח חלק במופע. 

"נקסט" הושק ב-2019 כ"פופ אפ מיוזיק" מתוך רצון לנגוס בנתח של הפסטיגל הוותיק. במופע הראשון לקחו חלק עומר אדם, נטע ברזילי, משה פרץ, רותם כהן, ואלי ומריאנו. המופע הוליד שיתוף פעולה ראשון בין אדם לברזילי כשהשניים הקליטו את "BEG" שהפך ללהיט. בשנה שעברה יצאו שיתופי פעולה בין עומר אדם לאייל גולן כמו "כשאחר".