mako
פרסומת

"כאילו כלום בגדת בי": צחי הלוי בשיר נושא חדש לעונה 2 של "השוטרים"

היום (שלישי) תעלה לשידור עונה 2 של הסדרה המצליחה "השוטרים" בכיכובו של צחי הלוי. כעת הלוי משיק את "על החול החם", שיר הנושא החדש של הסדרה, שהלחין יחד עם רועי מכלוף, כתב וביצע

גיל משעלי
פורסם:
צחי הלוי
צחי הלוי: "לאן אלך, למי אקרא אחי?" | צילום: מעמוד האינסטגרם של צחי הלוי
הקישור הועתק

"כאילו כלום, בגדת בי": צחי הלוי מוציא שיר חדש, בלדה עם ניחוחות ספרדיים בשם על החול החם, שתהיה שיר הנושא לעונה 2 של "השוטרים". העונה החדשה של סדרת הדרמה המצליחה תתחיל היום בערב עם פרק הבכורה, וצחי הלוי יככב גם בשיר הנושא וגם, כמובן, בסדרה עצמה, בה מגלם את קצין הבילוש אלון שנהב.

את "על החול החם" חשף הלוי חלקית בדף האינסטגרם שלו בשבוע שעבר, וכעת השיר המלא יוצא, ומתואר כשיר שעוסק "במאבק הפנימי שקיים בכל אחד מאיתנו". מילות השיר מדברות אהובה שבגדה: "איך שינית פניך אהובה שלי, זה בא וזה מפתיע שבקלות זנחת אותי", שר הלוי, "איך שברת אותנו אהובה שלי, זה בא ומטלטל". "הכל תקוע" היה שירו האחרון של הלוי, שיצא לפני קרוב לשנה וזכה למאות אלפי צפיות ביוטיוב. 

"השוטרים" בה מככב הלוי היא סדרה המבוססת על סיפור אמיתי, פרשת "השוטרים הנוקמים". בראיון עם יוצרי הסדרה, רותם שמיר ויובל יפת, הם הבטיחו שהעונה החדשה תכלול "טוויסטים שאי אפשר אפילו לדמיין".