הסהר הפורה
אם גם אתם תהיתם מאיפה סהר טויטו, שכבש אתמול (חמישי) את במת "הכוכב הבא" מוכר לכם - יש לנו תשובה, והיא מעולה. מתברר שזו ממש לא הפעם הראשונה שהוא מתמודד בתוכנית ריאליטי מוזיקלית, ומאז הוא כבר עובד צמוד עם האמנים הכי גדולים בתעשיית המוזיקה המקומית. הנה כמה מהלהיטים שלו שכולכם מכירים


סהר טויטו בן ה-28 עלה אתמול (חמישי) על במת "הכוכב הבא" וסיפר שהוא מתעסק בהפקה מוזיקלית כבר שנים, כותב ומלחין לאמנים אחרים. בין לבין הוא גם מג'מג'ם עם השופטת שירי מימון, ועובד על אלבום משלו, כך שאין ספק שהמוזיקה זורמת לו בדם. באודישן אגב, הוא ביצע את "כל יום כמו נס" של אמיר דדון, וסחרר את השופטים שהעניקו לו לא פחות מ-98%.
"תודה רבה לקדוש ברוך הוא שבאת, אתה הפייבוריט שלי לעונה הזאת. זה היה ביצוע אדיר", החמיא לו איתי לוי, וגם אסף אמדורסקי הצטרף לסבב הפרגונים: "הרבה אנשים אוהבים את המוזיקההזאת, אבל זה פחות הטעם שלי. למרות זאת אני חייב להגיד שלא מצאתי פה שום פגם. היה לך אודישן מצוין".
אגב, אם הפנים של סהר או הקול האדיר שלו נשמעו לכם מוכרים - אתם לא טועים. המתמודד כיכב לפני כעשור בריאליטי מוזיקלי נוסף, "כוכב נולד" כמובן. כן, טויטו הצעיר כיכב בעונת העשור של התוכנית האהובה וסיפק כמה ביצועים מוצלחים - אך הודח בשלב הדו קרב.
כאמור, סהר עובד לא מעט מאחורי הקלעים, וחשף בתכנית שהפיק מוזיקה לאמנים מהשורה הראשונה בתעשייה, אז רצנו לבדוק את הרזומה שלו, ומתברר שהמתמודד הצעיר הלחין והפיק את "יום הולדת" של אליעד, וזה ממש לא שיתוף הפעולה היחידי בין השניים. שיר נוסף עליו אמון סהר הוא "איפה את" של אליעד שיצא בשנת 2020.