mako
פרסומת

שרית חדד ניצלה בנס: המסכים קרסו בזמן ההקמות למופע להיכל מנורה

ל-mako נודע שאסון גדול נמנע אתמול (ראשון) במהלך ההקמות למופע של שרית חדד בהיכל מנורה. מסכי הלד שהיו תלויים באוויר נפלו מגובה רב. גורמים מאשרים שחדד לא הייתה במקום, אלא הגיעה בהמשך לחזרה גנרלית. מטעמה נמסר בתגובה: "בחזרה שהתקיימה מאוחר יותר אתמול כל המסכים הותקנו ועבדו באופן מושלם. מחכים בהתרגשות לחשוף את המופע המושקע שלנו"

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
היכל מנורה שרית חדד
שרית חדד ניצלה בנס, המסכים כמעט קרסו | צילום: קבוצת הדיווחים של אסף ארמה
הקישור הועתק

אסון שנמנע בנס: במהלך הכנות והקמות להופעתה של שרית חדד בהיכל מנורה אתמול (ראשון), נפלו מגובה רב מסכי הלד הענקיים שמקרינים את המופע לקהל - והתרסקו על הבמה. למרבה המזל, איש לא היה על הבמה ואיש לא נפגע. חדד הגיעה מאוחר יותר להיכל מנורה.

הופעותיה של חדד במנורה יתקיימו היום (שני) ומחר. בחודש ספטמבר האחרון הוציאה חדד את אלבומה ה-24 במספר, "24", והשנה הופיעה לראשונה מאז יציאתה מהארון באירוע גאווה, כאשר לקחה חלק בחגיגות הגאווה ברמת גן בחודש יוני. שרית חדד יצאה מהארון בספטמבר 2021, כשחשפה את הזוגיות שלה עם המוזיקאית תמר יהלומי.

שרית חדד התייחסה לדרמה בסטורי שלה: "אהובות ואהובים שלי, בשעות האחרונות רצות תמונות ושמועות חסרות פרופורציה מהקמת הבמה בהיכל מנורה, לפני יותר מיממה! עבדנו מאוד קשה כדי להקים במה שעוד לא נראתה כמותה", סיפרה הזמרת. "כל זה רק בשבילכם. אז תירגעו ותדעו שהכול כבר מוכן עבורכם ליומיים שלכם ושלי. מתרגשת בטירוף", סיכמה.

מטעמה של שרית חדד נמסר בתגובה: "אתמול בהקמות למופעים של שרית חדד בהיכל מנורה חלק ממסכי הלד נפלו, מבלי נזק או פגע! בחזרה שהתקיימה מאוחר יותר אתמול כל המסכים הותקנו ועבדו באופן מושלם. מחכים בהתרגשות לחשוף את המופע המושקע שלנו החל מהיום בערב בהיכל".