mako
פרסומת

וונדר וומן בירושלים?

מאז הזכייה של ישראל באירוויזיון לפני כשבועיים עלו לא מעט שמות אופציונליים להנחיית האירוע בארץ בשנה הבאה. אחד השמות הבולטים היה זה של גל גדות, וכעת מאשרים מתאגיד השידור "כאן" שאכן פנו לכוכבת בבקשה להנחות את האירוע

מערכת mako מוזיקה
פורסם:
גל גדות במסיבת אפטר אוסקר 2018
גל גדות במסיבת אפטר אוסקר 2018 | צילום: מתוך instagram, צילום מסך
הקישור הועתק

נטע ברזילי ניצחה בגמר האירוויזיון בליסבון שבפורטוגל לפני קצת יותר משבועיים. המשמעות היא, כמובן, שהאירוע בשנה הבאה יתקיים בישראל, ככל הנראה בירושלים. בשבועיים החולפים הועלו לא מעט שמות אופציונליים להנחיית האירוע, ביניהם בר רפאלי, אסי עזר ורותם סלע (מנחי "הכוכב הבא לאירוויזיון") וכמובן הישראלית המפורסמת והמצליחה ביותר בעולם - השחקנית גל גדות. 

כעת מתברר שתאגיד השידור כאן אכן הזמין את גדות להנחות את האירוע בישראל בשנה הבאה, אך טרם התקבלה תגובה מטעמה של הכוכבת וכרגע כל האופציות נותרות פתוחות. האם וונדר וומן באמת תגיע לירושלים? את התשובה לשאלה הזאת, יחד עם התשובות לשאר השאלות בעניין האירוע (מיקום ומועד מדויק), נגלה בחודשים הקרובים.

מתאגיד השידור "כאן" אישרו את דבר הפנייה לגל גדות.