mako
פרסומת

תיסלם התהדרו בפיאות ואיפור כבד בקליפ חדש

הלהקה בחרה בדרך קלאסית במיוחד לחגוג את ההופעה המשותפת שלה עם התזמורת הסימפונית ראשון לציון בחודש הבא, ב-14.5 ב-Live Park שבראשון לציון. לכבוד הקליפ החדש, השיר "תפסיק לכוון אלי" זכה לעיבוד מחודש ומתוזמר. יזהר אשדות חתום על בימוי ועריכת הקליפ

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
הקישור הועתק

דבר ידוע הוא שתיסלם היא להקה שאוהבת להשתטות. הלהקה תופיע עם התזמורת הסימפונית ראשון לציון בחודש הבא, ולכבוד המאורע חבריה בחרו להוציא קליפ חדש לשיר ישן ואהוב, ברוח הקלאסית המתאימה. הם הצטיידו בפיאות, חליפות מנופחות, כמויות של איפור ואביזרים מתאימים, התאימו את התפאורה, והשתעשעו יחד בקליפ חדש לשיר "תפסיק לכוון אלי" המשעשע לכשלעצמו. גם השיר עבר חידוש - אל ההקלטות המקוריות של השיר משנת 1980, הלהקה הוסיפה כלי קשת ותופים שיירמזו מה מצפה לקהל שיגיע להופעה המיוחדת עם התזמורת.

יזהר אשדות כתב את התסריט לקליפ, ביים אותו וגם ערך. את מלאכת הצילום הוא השאיר לצלם איתי רזיאל. "בשנים האחרונות יזהר 'שם עין' על עולם הצילום", מספר יאיר ניצני, "בלי ששמנו לב גדל בינינו קולנוען מדופלם שמבין בצילום, בעדשות ובבימוי, וגם יודע בסוף לערוך את הכל לבד ובטעם טוב". הקליפ הוא מחווה לסרט "בארי לינדון" של קובריק, ולתקופה שבה גם גברים היו זקוקים להכנות ארוכות של הלבוש והאיפור לפני שיצאו מהבית.

תיסלם יעלו הופעה חד פעמית עם התזמורת הסימפונית ראשון לציון ב-14.5, ב-Live Park ראשל"צ, במסגרת פסטיבל האביב ה-16 של העיר. הלהקה תגיש ביצועים מתוזמרים ומיוחדים יחד עם 75 נגנים, בניצוחו של אילן מוכיח. נוסף על "תפסיק לכוון אלי", הלהקה תבצע את שיריה הגדולים וביניהם "רדיו חזק", "לראות אותה היום", "תנו לי רוקנרול", "פרצופה של המדינה ו-"ככלות הקול והתמונה". קלאסי.

תיסלם קלאסי
מהלך קלאסי מצד תיסלם | צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור