mako
פרסומת

ואלרי חמאתי ורביב כנר יופיעו בטקס המשואות הממלכתי השנתי

שני הזמרים שפרצו ב"הכוכב הבא" יופיעו בטקס המסורתי בהר הרצל ביום העצמאות ה-74 של מדינת ישראל. הבחירה בשניים ממשיכה את המגמה של השנים האחרונות, שהתחילה אצל מירי רגב - ללכת על זמרים פופולריים וצעירים בטקס, מה שהוסיף עניין רב סביב המאורע

גיל משעלי
פורסם:
רביב כנר וולארי חמאתי
ואלרי חמאתי ורביב כנר יופיעו בטקס המשואות | צילום: רביב כנר: סלי בן ארי | וארלי חמאתי: ערן לוי
הקישור הועתק

הישג מרשים מאוד לשני הזמרים ואלרי חמאתי ורביב כנר, שפרצו בשנתיים האחרונות בזכות "הכוכב הבא" והפכו לכוכבים אף שלא הוציאו עדיין יותר מ-3 שירים. משרד התרבות מפרסם היום את הבחירה בשני הזמרים הפופולריים ובעצם ממשיך את הקו שהתחילה שרת התרבות דאז מירי רגב וגרם לה לספוג ביקורת רבה. כעת מתברר, גם לאחר שהתחלפו כבר השרים, שההחלטה הייתה נכונה והעניין סביב הטקס אצל הציבור חזר.

אומנם הביצועים של ואלרי חמאתי מהתוכנית הפכו לאהובים, אבל נכון לעכשיו היא הוציאה רק סינגל אחד, "ככה לוותר" והוא עומד על 3.1 מיליון צפיות ביוטיוב. כנר, שכאמור, גם הוא פרץ בזכות ריאליטי השירה, הוציא נכון להיום שלושה סינגלים כשהשניים הראשונים כבשו את ישראל: "רסיסים" ו"רוצה שלום".

בשנה שעברה הופיעו ליאור נרקיס, עברי לידר, שאירח את גאיידה ונרקיס, אבל מי שגנבה את ההצגה, ולא בהקשר חיובי, הייתה דווקא מרגול. רבים מהצופים מצאו לנכון למתוח ביקורת על השינויים בפניה של הזמרת שלא התביישה לענות לכולם: "שכל אישה תעשה מה שהיא חפצה. שיגידו מה שהם רוצים, זה לא גורם לי לשום דבר – רק מצחיק אותי".