mako
פרסומת

יותר זול מראשל"צ: איפה תשלמו 240 שקלים להופעה של טראוויס סקוט?

אחרי שנרגענו מההתלהבות הראשונית של טראוויס סקוט בישראל, גילינו שהוא מופיע באותו השבוע גם באבו דאבי בפסטיבל WIRELESS. המחיר זול במאה שקל, עם כוכב היפ הופ נוסף ליל עוזי ורט, ועוד שמות שאמורים לקחת חלק. במחשבה שנייה, אולי שווה כבר לקחת חופשה?

גיל משעלי
פורסם:
טראוויס סקוט בפסטיבל אסטרוורלד
מאה שקל פחות, יותר אמנים: טראוויס סקוט באבו דאבי באותו שבוע של ישראל | צילום: Erika Goldring, getty images
הקישור הועתק

ההכרזה על הופעתו של הראפר טראוויס סקוט בישראל ב-14 במרץ בלייב פארק ראשון לציון הצליחה לשמח את כולם, אבל גם לבאס לא מעט באותה נשימה. מדוע ולמה? המחירים ולא רק. מחירי הכרטיסים להופעה בארץ נעים בין 380 שקלים בדשא ל-850 שקלים לגולדן רינג - מחירים לא נמוכים בלשון המעטה.

בנוסף ההופעה צפויה להיערך בחודש מרץ באמצע החורף, כשהטמפרטורות נמוכות ומזג האוויר ההפכך יכול להביא איתו גשמים שעוד ימנעו בטעות את קיום ההופעה או לעצור אותה באמצע. בכל מקרה הקהל יצטרך להצטייד במעילים, כפפות וכמובן מטריות.

הודות להסכמי אברהם, במרחק של שעתיים ו-55 דקות, תוכלו לראות את טראוויס סקוט מופיע על הבמה של איתיחאד פארק היוקרתי כחלק מפסטיבל Wireless - ולא רק אותו, אלא ראפרים כמו ליל עוזי ורט שעומד על 30 מיליון מאזינים חודשיים בספוטיפיי, בלאק שריף שנחשב לאחד השמות העולים בתעשייה ועוד שמות שיוכרזו בהמשך.

אם זה לא מפסיק, תוכלו ליהנות מהאירוע לפני ישראל. המחיר לטיסה נכון לעכשיו: רק 513 שקלים. המחיר לדשא באבו דאבי רק 274 שקלים ולגולדן רינג המחיר עומד על רק 740. ככה שמעריצי ההיפ הופ האמיתיים יוכלו ליהנות מהכוכבים המצליחים וגם מחופשה על הדרך.