mako
פרסומת

פרידת הענק של נועה קירל מאשת הסוד שלה

נועה קירל תיפרד בסוף החודש מרוני פרץ, אשת הדיגיטל המוערכת שלה שהפכה עם השנים ליד ימינה ואשת סודה, כך חושפים בפני mako גורמים בתעשיית המוזיקה. פרץ מלווה את נועה בכל מקום בין אם עבודות בארץ או מעבר לים וגורמים נוספים בתעשייה תיארו את הפרידה כ"הלם גדול. זו ממש רעידת אדמה"

גיל משעלי
פורסם:
רוני פרץ אשת מערך הסושיאל של נועה קירל
פרסום ראשון: פרידת הענק של נועה קירל מרוני פרץ, אשת הסוד שלה | צילום: אינסטגרם
הקישור הועתק

רוני פרץ, מנהלת הדיגטל של נועה קירל בשנים האחרונות, תסיים את תפקידה. גורמים בתעשיית המוזיקה מספרים בשיחה עם mako כי פרץ צפויה לסיים את העבודה עם מלכת הפופ של ישראל כבר בסוף החודש הקרוב, אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון. לפי גורמים המעורים בפרטים בסביבתה של נועה מחפשים מחליפה שתיכנס לנעליים הגדולות שתשאיר.

גורמים נוספים אומרים כי מדובר ב"הלם גדול. זו ממש רעידת אדמה". חשוב לציין כי תפקידה של פרץ נחשב לאחד הקשים בתעשייה, מאחר והיא צמודה לנועה מסביב לשעון בכל מקום שבו היא נמצאת, גם מעבר בעולם. בסרט הדוקו "נועה קירל בדרך לאירוויזיון", נחשפה העבודה בין השתיים והעובדה שפרץ הפכה למעבר מאשת סושיאל ויותר יד ימינה של נועה. בנוסף לעבודה השוטפת מדובר בקמפיינים ברשתות, אורגניים ומסחריים, וכמובן קידום השירים שלה ברשתות החברתיות. חשבון האינסטגרם של כוכבת הפופ עומד על 1.8 מיליון עוקבים ובטיקטוק 1.3 מיליון. 

עד כמה עמוק הקשר בין השתיים? רגע לפני גמר אירוויזיון, פרץ העלתה פוסט חריג בחשבון הפרטי שלה שמעיד על ההערכה ואהבה בין השתיים: "אין בי רצון לסכם את החוויה הזאת, או לספר איזה מטורף היה לי. זה פוסט שמוקדש לכל מי שחיפש אותה, לכל מי שכתב אי פעם משהו רע, לכל מי שהקטין אותה, שנא שנאת חינם, דיבר עליה רע מבלי להכיר, לכל הקנאים שהם המעריצים מספר אחת שלה. היי לכולכם.

"אני מקנאה בכל מי שעוד לא הכיר אותה ועתיד להכיר אותה. כי ההתאהבות הראשונית בילדה הזאת זו התחושה הכי חמה בעולם. תמיד חושבים שעומדים להכיר פנתרה, דיווה שלא אכפת לה מכלום - אבל פתאום נחשפים לגורה. והגורה הזאת רגישה מאוד, והיא כל כך יודעת לאהוב, ולהעניק לסביבה שלה, ולהכיל את החברים שלה, ובאותה נשימה הגורה הזאת היא הפנתרה הכי חזקה בטבע. היא יודעת בדיוק מה היא רוצה. היא נלחמת על כל מה שחשוב לה. היא הכי טובה. הכי יפה. הכי חזקה. הכי מקצועית. הכי מספר אחת. והיא לפני יום לחוץ ומרגש. אבל השילוב של הגורה והפנתרה זה שילוב חסר מעצורים, אז אני לא דואגת".