וולקאם טו פרדייז
בחודש האחרון תוקף אותנו גל של שירים שמתחרים על תואר הלהיט של קיץ 2017. הפעם נדמה שיש לנו מתמודד חזק והוא מגיע מעומר אדם. הזמר העלה הבוקר ליוטיוב שלו שיר חדש בשם "פרדייז" ואנחנו בטוחים שאתם הולכים לשמוע אותו בכל פינה בתקופה הקרובה
עומר אדם מכניס אותנו לתקופת החום של יולי-אוגוסט עם שיר חדש בשם "פרדייז", שמהלל את הקיץ הישראלי. עם הפקה מוזיקלית שעומדת איפשהו בין השירים של עומר ללהיטים האחרונים של קלווין האריס ופזמון באנגלית שאחרי תרגום יהיה "ברוכים הבאים לגן עדן, רק תסתכלו לי בעיניים, אני אקח אתכם לשם", אדם מציג את הצורה שבה הוא רואה את הארץ, כגן עדן של התאהבות, שמחת חיים, חופש ואהבת חינם.
את "פרדייז" (בעטיפה לסינגל נכתב כ-"#Paradise") אדם מוציא אחרי שרק בשבוע שעבר זכה הלהיט שלו "אחרי כל השנים" (שיר הנושא מהאלבום האחרון של הזמר שיצא בתחילת השנה), בפרס אקו"ם על היותו השיר המושמע ביותר לשנת 2016.
מילים: דורון מדלי | לחן: דורון מדלי וינון יהל