mako
פרסומת

דודו אהרון ושירי מימון על הירקון

וזה לא סתם חרוז, אלא צמד מופעים של זמרי פופ מובילים שהתרחשו ברפסודות על מי הנחל בפיקניק הגדול של "סלקום" בשישי האחרון

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
דודו אהרון דופק חפלה בירקון

שירי מימון ודודו אהרון כבר הופיעו בהופעות שונות ומשונות בקריירה שלהם, אבל כזו הופעה עוד לא היתה להם, וספק אם תהיה בעתיד הקרוב. שני הכוכבים, מימון ואהרון, הופיעו ביום שישי האחרון במשט רפסודות על נחל הירקון, מגובים במיטב להיטיהם ובהרכבי נגנים.

לצדם, ברפסודות האחרות, הופיעו להקת "התקווה 6" ומופעי מוזיקה נוספים כמו "מג'יקל מיסטרי טור" בשירי הביטלס, להקת הקאברים "ווטרלו" בשירי "אבבא", להקת "סופרפליי" ועוד.

המשט המיוחד התקיים במסגרת אירועי פיקניק המוניים שארגנה חברת "סלקום" ומשכו לפארק הירקון כ-50 אלף מבקרים. אלה התמקמו על שתי גדות הירקון, בשטח שבין הגולפיטק לספורטק, לאורך רצועה של 2.2 ק"מ בכל גדה.

מכולם בלט המשט של דודו אהרון, שזימר במיטב להיטיו בליווי הרכב נגנים. אלפים ליוו אותו לאורך שתי גדות הירקון וצעדו עימו 2.2 ק"מ מלאים לאורך כל מסלול ההופעה.

mako
שירי מימון בהופעה. ירקון זה לא אירוויזיון
mako
דודו אהרון חוגג על הירקון
mako
"גאידמק" קנה גם את הירקון? התקוה 6 בהופעה
mako
דודו אהרון עם בכירי חברת "סלקום" בפיקניק בירקון
פרסומת