mako
פרסומת

30 שניות למאדים רוצים לחזור לישראל, אך היכן יופיעו?

נראה שהלהקה של ג'ארד לטו מתכננת הופעה נוספת בארץ. 30 שניות למאדים שאלו בעמוד הפייסבוק שלהם את המעריצים הישראלים "באילו מקומות אתם ממליצים לנו להופיע", יש לכם הצעות?

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
30 seconds to mars
30 seconds to mars | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

העיסוק במראה החדש של ג'ארד לטו בתפקיד הג'וקר כמעט השכיח מאיתנו את קיום הלהקה שלו, 30 שניות למאדים, אך השחקן והזמר שלמראית עין לא מזדקן לעולם מצליח לשלב את שני העולמות. לפי עמוד הפייסבוק של הלהקה, 30 שניות למאדים מתכננים לחזור לישראל בתקופה הקרובה, ומבקשים מהמעריצים הישראלים שיעזרו להם לבחור את המקום הטוב ביותר להופעה.

30 שניות למאדים (או Thirty Seconds to Mars) קיימים כבר משנת 1998, אך הפריצה הגדולה שלהם קרתה עם האלבום השני שלהם שכלל את הלהיט "The Kill". מאז הלהקה הוציאה עוד שני אלבומים, האחרון שבהם יצא ב-2013. לפני חמש שנים הלהקה של ג'ארד לטו ואחיו שאנון לטו הופיעה בישראל בביתן 1 שבגני התערוכה, ובקרוב ככל הנראה נשמע על הופעה שנייה של הלהקה בארץ, אחרי שנשמע את ההמלצות שלכם על מקום לאירוע.