mako
פרסומת

אייל גולן בחר שם לאלבומו החדש: "ימים יגידו"

האלבום החדש של אייל גולן נקרא "ימים יגידו" וכולל 15 שירים. על עטיפת האלבום נראה אייל גולן משקיף מרציף עץ לים סוער, כך עולה מדליפה של החומר לרשת

אסף נבו
mako
פורסם: | עודכן:
אייל גולן 2014
אייל גולן פרומו | תמונת AVI: אלוני מור
הקישור הועתק
אייל גולן, עטיפת אלבום, ימים יגידו
ימים יגידו. עטיפת האלבום החדש של אייל גולן | צילום: פיני סילוק

אייל גולן יוציא בקרוב את אלבומו החדש שנקרא "ימים יגידו". על עטיפת האלבום שדלפה לרשת נראה גולן כשהוא משקיף מרציף עץ לעבר ים סוער, כשהוא לבוש במעיל ארוך בצבע בז' שכנפותיו מתנפנפות לאחור ומעידות על רוח חזקה שמנשבת. את עטיפת האלבום יצר הצלם והמעצב פיני סילוק.

האלבום של גולן צפוי לכלול 15 שירים, מתוכם יצאו כבר ארבעה סינגלים: מבעד לדמעה", "מתפלל", "צללים של דמותה, "הלילה תרקדי".

רשימת השירים שדלפה לרשת הלילה התבררה כלא מדויקת, בלשון המעטה. עם זאת, ל-mako נודע שבאחד השירים אותם הקליט שר גולן את השורה: "אם אהבה היא פשע בעולם, אז אני הפושע מכולם".

אייל גולן לא צפוי להוציא סינגל נוסף מתוך האלבום, אלא לשחרר אותו במלואו לרשת ולחנויות, כפי שנהג לעשות באלבומיו האחרונים.

מיחסי הציבור של אייל גולן נמסר בתגובה: "האלבום עדיין לא גמור. אייל עדיין בהקלטות".

עוד ב-mako מוזיקה:

אייל גולן, עטיפת אלבום, ימים יגידו
ימים יגידו. עטיפת האלבום החדש של אייל גולן | צילום: פיני סילוק