mako
פרסומת

דודו אהרון חזר לקיסריה כ"גיבור"

דודו אהרון השיק אמש בקיסריה את המופע החדש, שמשלב שירים מהאלבום "גיבור" להיטים גדולים ומאלבומיו הקודמים. הערב הוא שוב בקיסריה, מינוס 10 ק"ג, ולקראת האירוח של ג'ולייטה באוגוסט צפוי דואט בין השניים

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק
דודו אהרון קיסריה
פעמיים קיסריה. דודו אהרון | צילום: ערן בן עמי

דודו אהרון פתח אתמול באמפי קיסריה את סיבוב ההופעות החדש שלו. המופע מבוסס על המופע הקודם שנולד מהאלבום "אין כמו אהבה" ורץ במהלך החורף, וכולל גם שירים חדשים מאלבומו החדש "גיבור", כמו הבלדה "אל תסגרי לי את הדלת" ושיר הנושא גיבור", שמסמנים את האלבום החדש של אהרון כאיכותי ביותר שלו עד היום.

לצד שירים משני האלבומים ביצע אהרון בהופעה את מיטב הלהיטים הגדולים שלו מאלבומיו הראשונים, ביניהן "לא דומה", "כסף ואלכוהול", "תגידו לה", "בחור רגיש", "הכל זה מלמעלה" ועוד. כמו כן ביצע דודו אהרון גרסה משלו ללהיט "אחלה חמודה" של בני בשן.

רשימת השירים המלאה בהופעה אמש: אל תדאגי לגורלנו, את אשתי, רומנטי או סימפטי, כסף ואלכוהול, אחלה חמודה, לא מוותר, מה אומרים כולם, אהבה ללא גבולות, איתך זה לעולם, הכל זה מלמעלה, אל תסגרי לי את הדלת, לא דומה, ביוטיפול, בחור רגיש, לא יפרידו בינינו, דובדבן, אין כמו אהבה, גיבור, בואי נדבר, מילים פשוטות, תגידו לה, אמא יקרה.

דודו אהרון קיסריה
נראה צעיר בכמה שנים. דודו אהרון בקיסריה | צילום: ערן בן עמי

"היה מרגש מאוד לעלות שוב לבמה בקיסריה ולבצע לראשונה שירים מהאלבום החדש ולראות את התגובות המדהימות של הקהל", אומר דודו אהרון. "עבר רק שבוע מיציאת האלבום והקהל כבר שר איתי את השירים וזה הכי מרגש ומשמח.

"אני כבר מלא אנרגיה לעלות גם הערב (שלישי) על הבמה בקיסריה לעוד הופעה ולפגשו את הקהל שלי בפעם השנייה ברציפות. בנוסף, פתחנו מופע נוסף ב-2 באוגוסט, שם אארח את ג'ולייטה לראשונה בקיסריה. אנחנו עובדים בימים אלא על דואט חדש ואם נספיק להוציא אותו לפני המופע נבצע אותו יחד על הבמה בקיסריה באוגוסט".

פרסומת

כמו כן הציג אמש דודו אהרון את הגזרה החדשה והרזה שלו, לאחר שהשיל מעצמו למעלה מ-10 קילוגרמים בתקופה האחרונה. על כך סיפר דודו אהרון בראיון מיוחד שנתן ל-mako, בו חשף גם כי מתנהלים מגעים לגבי מופע משותף עם חבריו הזמרים אייל גולן ומשה פרץ.

דודו אהרון קיסריה
שר עם הקהל. דודו אהרון בקיסריה | צילום: ערן בן עמי

דודו אהרון קיסריה
משאיר להם את המיקרופון. דודו אהרון בקיסריה | צילום: ערן בן עמי

דודו אהרון קיסריה
אמא יקרה | צילום: ערן בן עמי