הופעה של מאור אדרי בהפלגה בוטלה
הופעתו של הזמר מאור אדרי בהופעה על ספינת נופש בוטלה, כיוון שבספינה התקלקלו המזגנים. בשעות האחרונות הודף אדרי את 800 המעריצים הזועמים שקנו כרטיסים כדי לראות אותו ומזמין אותם להופעות חלופיות

הופעתו של הזמר מאור אדרי על ספינת נופש בוטלה, עקב תקלה טכנית שבגללה פסקו המזגנים בספינה מלעבוד, מה שמונע מהנופשים לקיים את חופשתם כמתוכנן.
כ-800 מעריצים זועמים, שקנו כרטיסים להפלגה, בין היתר כדי לחזות בהופעה של מאור אדרי, מפנים בשעות האחרונות את כעסם כלפי הזמר והמארגנים. בשל כך "הופצץ" דף הפייסבוק הפרטי של מאור אדרי הבהודעות זעם על כך שהתבטלה ההפלגה, שהייתה אמורה לכלול הופעה חיה שלו.
ממשרדו של מאור אדרי נמסר בתגובה: "מאור התאכזב בעצמו על כך שלא יכול היה לשמח את הקהל המסור והנאמן שלו בהופעה חיה בהפלגה. תחת זאת הוא מזמין את הקהל הרחב להופעות הקרובות שלו, ביניהן ההופעה הגדולה ברידינג 3 בנמל תל אביב ב-11.8". נו טוב, אם לא רואים אותו בהפלגה, לפחות לראות אותו מופיע קרוב לים.