המלחמה על "מדאם" של נועם בתן
פרסום ראשון: ההצלחה של מתמודד הכוכב הבא, נועם בתן, עם השיר "מדאם" עולה שלב: מספר חברות לייפסטייל מעוניינות לרכוש את זכויות השימוש בשיר לצורך קמפיין, ביניהן גם חברה בינלאומית

בימים אלה מתנהלת מלחמה על השיר "מדאם" של נועם בתן - כך נודע ל-mako.
השיר שהוציא לפני 10 חודשים מתמודד הכוכב הבא מתפוצץ בכל הפלטפורמות וזוכה לאהבת הקהל, נכנס להיטליסט - מצעד המוזיקה הרשמי של ישראל וצבר מיליוני האזנות ביוטיוב ובספוטיפיי. ולא רק לאהבת הקהל הוא זוכה: כאמור, השיר המדובר שיצר בתן יחד עם אלמוג קריאף נמצא בימים אלה במוקד מלחמה של מספר חברות שרוצות לרכוש את זכויות השימוש בו לקמפיין חדש.
לפי גורמים המעורים בפרטים, רוב החברות המעוניינות מגיעות מתחום הלייפסטייל. כל אחת רוצה להיות ראשונה עם השיר, ובשלב זה עדיין לא ברור מי תהיה החברה שתהיה הראשונה לקבל את האישור לשימוש ב"מדאם" בקמפיין החדש שלה. לפי אותם גורמים, מותג אחד מעבר לים צפוי להיות זה שיעשה זאת ואם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון ההחלטות יתקבלו בימים הקרובים.
