שרית חדד ביטלה הופעה - בגלל שפעת
שרית חדד הייתה אמורה להופיע אתמול (שני) באירוע חברה - אבל סחבה שפעת שלא איפשרה לה לעלות על הבמה ולהופיע. מי שהחליף אותה בסופו של דבר הוא חנן בן ארי, שהגיע היישר מעבודה על אלבום

פרסום ראשון: שרית חדד ביטלה הופעה באירוע פרטי אתמול (שני) לאחר שחשה ברע - כך נודע ל-mako. לפי גורמים המעורים בפרטים, הזמרת סחבה שפעת שלא אפשרה לה לעלות לבמה באירוע חברה, והיא נאלצה לבטל.
בחברה נאלצו למצוא תחליף במהירות ולהביא זמר או זמרת מובילים אחרים - ומהרגע להרגע הביאו לאירוע את חנן בן ארי, שהגיע לשם היישר מהעבודה על אלבום חדש. היום (שלישי) אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון - הזמרת תחזור לבמה.
בסוף חודש מאי האחרון נאלצה חדד לבטל שורה של הופעות במגוון אירועים בגלל דלקת ריאות ממנה סבל - ביטולים שהובילו להפסד כולל של 1.2 מיליון ש"ח. חדד סיפרה אז למעריצים: "נחשפתי לגל שמועות בשל מצבי הרפואי... אני נחה ושומרת על עצמי כדי לחזור להופיע".
