מל סי חושפת איך כמעט עפה מהספייס גירלז בגלל ויקטוריה בקהאם
עוד לפני שהן הפכו ללהקה הכי מדוברת בעולם, מל סי הסתבכה עם חברות הספייס גירלז אחרי שסיננה קללה לעבר ויקטוריה בקהאם בטקס פרסי BRIT. לדבריה, המנהל והחברות הבהירו לה שאם זה יקרה שוב - היא תסיים את דרכה בלהקה

מל סי כמעט איבדה את המקום שלה בספייס גירלז בגלל ריב עם ויקטוריה בקהאם. הזמרת בת ה-52, ששמה האמיתי הוא מלאני צ'יסהולם, סיפרה על ערב פרסי ה-BRIT ב-1996 - עוד לפני שהלהקה התפרסמה ולפני ש-Wannabe יצא והפך ללהיט ענק. לדבריה, זה התחיל כ"ערב מדהים" עם שמפניה ושולחן ליד לני קרביץ, ונגמר באזהרה ברורה: עוד תקרית כזאת, והיא בחוץ.
"בדיוק עזבנו, הלכנו למצוא את הרכב שלנו, ולא משנה מה בדיוק היה שם - פשוט הסתובבתי ואמרתי, 'ויקטוריה, לכי תזדייני'", סיפרה מל סי בפודקאסט של לואי ת'רו. "הלכתי הביתה, הלכתי לישון, קמתי בבוקר - והייתי בצרות גדולות". לדבריה, מל בי וג'רי האליוול אמרו לה שהן "נגעלות" מההתנהגות שלה, וגם מנהל הלהקה לא בדיוק עבר על זה בשתיקה. "אמרו לי בצורה הכי ברורה שאם משהו כזה יקרה שוב, אני אעוף. זה הפחיד אותי לגמרי".

מל סי הודתה שהרגע הזה גרם לה להרגיש שהיא עומדת "לאבד הכל" בגלל תקרית שהיא עצמה מגדירה היום "זניחה". "החלומות שהיו לי כילדה, שפתאום הפכו לאפשרות אמיתית - אולי דפקתי את הכל", אמרה. זו לא הפעם הראשונה בתקופה האחרונה שמל סי חוזרת לימי הספייס גירלז.
במאי האחרון היא שיתפה בהנחות סביב הנטייה המינית שלה בזמן שהייתה חלק מהלהקה. "יש את כל הטיפוסים השונים, ואז את זו שלובשת בגדי ספורט... והניחו או רמזו שאני לסבית", סיפרה."לי אישית אין בעיה עם זה. זאת אומרת, זה ממש לא עניינם. אבל לבסס את זה על מראה של מישהי או על הדרך שבה היא מתלבשת - כן, זה היה די דפוק מצידם".