mako
פרסומת

איתי לוי עובד על אלבום חדש - תחת מעטה סודיות כבד

איתי לוי גנז את האלבום עליו עבד בתקופה האחרונה - ועובד על אלבום חדש שנמצא תחת מעטה כבד של סודית: "החתים אנשים על חוזה סודיות בשווי מאות אלפי שקלים, לא מרשה לצלם בסטים של הקליפים". פרסום ראשון

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
איתי לוי ביום ההולדת של ליאם גולן
איתי לוי עובד על אלבום חדש - תחת מעטה סודיות כבד | צילום: אור גפן
הקישור הועתק

איתי לוי גנז את האלבום החדש שלו - כך נודע ל-mako. הזמר ושופט "הכוכב הבא" עבד על האלבום הבא שלו בחודשים האחרונים מסביב לשעון עם מספר יוצרים ברחבי הארץ. באלבום היו למעלה מעשרה שירים אך לוי החליט לגנוז אותו. לפי גורמים המעורים בפרטים הוא לא מבזבז זמן, וכבר התחיל לעבוד על אלבום חדש.

לפי אותם גורמים, לוי מתפנה ליצירת האלבום בין הצילומים ל"כוכב הבא" ובין המופעים וקזבלן. הזמר נכנס לאולפן עם המפיק והכותב רון ביטון, בין היתר, ועובד מסביב לשעון כדי לשחרר אותו בקרוב.

באותו האלבום לוי עובד על מספר דואטים עליהם הוא שומר בסוד. לפי גורמים המעורים בפרטים, לוי "החתים על חוזה סודיות בשווי מאות אלפי שקלים, כדי למנוע הדלפות". בנוסף לוי ביקש שלא לצלם בסטים של הקליפים עליהם הוא עובד.

לוי זכה למספר להיטים גדולים בשנה האחרונה, שכבשו את הטיקטוק והגיעו למקומות גבוהים בהיטליסט - מצעד המוזיקה הרשמי של ישראל: "מערב ראשון", "חולה ירח", "אין לי מקום אחר" ושירים נוספים. לוי הגיע לפסגת המצעד עם שירו "מערב ראשון" וקיבל פרס בהופעה בפארק הירקון מול אלפים.

פרסומת