mako
פרסומת

"בגלל הליך רפואי": הביטול של פרידה ברגע האחרון

ל-mako נודע שפרידה הייתה אמורה להופיע במסיבת פורים של סוכנות דוגמנות מובילה בבלומפילד, אלא שברגע האחרון היא הודיעה שהיא לא יכולה לעלות לבמה. גורמים המעורים בפרטים טוענים שהיא עברה לאחרונה הליך רפואי והיא לא מעוניינת להיכנס יותר מדי לפרטים

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
פרידה
צילום: מאיר כהן, mako
הקישור הועתק

פרידה ביטלה ברגע האחרון את הופעתה במסיבת הפורים של סוכנות הדוגמניות ITM באצטדיון בלומפילד, כך נודע ל-mako. ההופעה כבר נסגרה עד הפרטים הקטנים, כולל רקדנים וכוריאוגרפיה, אך כמה שעות לפני האירוע היא עדכנה שלא תוכל לעלות לבמה.

לפי גורמים המעורים בפרטים, הסיבה לביטול היא הליך רפואי שעברה לאחרונה. "היא לא מפרטת מה בדיוק ההליך ולא רוצה להיכנס לזה", אמרו אותם גורמים. בעקבות ההודעה, בהפקה החלו לערוך שינויים בתוכנית האמנותית ובודקים אפשרות לשלב אותה בהמשך הערב באופן שלא ידרוש ממנה לרקוד, אלא לעמוד ולהופיע בצורה שלא תסכן את מצבה.

פרידה הכריזה לפני כשבוע על מופע בכורה ברדינג3 ולא בזבזה את ההזדמנות בשביל לנסות לעבוד על היחסים המורכבים עם אביה. "כשאני אפתח הופעה בעזרת השם, אני אזמין אותו והוא יבוא ויראה אותי שרה. אני לא כועסת עליו כבר שנים": הכריזה פרידה בריאיון למגזין סוף השבוע של mako. כשהכריזה על פתיחת המופע, שיתפה את הרגע המרגש שבו התקשרה לבשר לו שהכל קורה והוא יותר ממוזמן.

טרם התקבלה תגובה מטעמה של פרידה.