מעופר לוי נמנעה גישה לאינטרנט למשך חמישה ימים
שופטת בית משפט השלום בתל אביב, שלי קוטין אסרה על לוי בן ה-62 גישה לאינטרנט למשך חמישה ימים, זאת לאחר שהודה כי העלה לאינסטגרם סרטון בו קרא להוציא להורג את תומכי מפלגות השמאל והגדיר אותם כ"מחבלים"


ביום הבחירות (שלישי) נחקר הזמר עופר לוי בחשד להסתה לאלימות, לאחר שבסרטון שפרסם קרא להוציא להורג מצביעי שמאל. שופטת בית משפט השלום בתל אביב, שלי קוטין, אסרה על לוי בן ה-62 גישה לאינטרנט למשך חמישה ימים.
היום (חמישי) נערך דיון בבית המשפט בנוכחותו של לוי ופרקליטו. החוקרת מתחנת משטרת חולון ביקשה למנוע מהזמר גישה לאינטרנט במשך 15 יום. סנגורו של לוי ביקש שלא למנוע ממנהליו של הזמר גישה באינטרנט לצורך קביעת הופעות. השופטת קוטין, כאמור, קיבלה את בקשת המשטרה באופן חלקי ואסרה על לוי גישה לאינטרנט לחמישה ימים בלבד.
לוי הודה בחקירתו שהוא זה שפרסם את הסרטון ושוחרר בתנאים מגבילים, אך לאחר מכן בסרטון נוסף שפרסם טען שמדובר ב-AI ושלא הוא אחראי למספר שמופיע בסרטון. בקטע המקורי אמר לוי: "כל מי שתומך בדבר הזה, בשמאל, שיידע שהוא מחבל ומצווה להוציא אותו להורג, ממש להוציא להורג. לא לסלק מפה ולא להתייפייף בבתי משפט, פשוט להוציא להורג בכל שיטה".