mako
פרסומת

"עוד מישהו הקיא קצת בפה?": נועם קלינשטיין עוברת על תגובות בטיקטוק

הזמרת החליטה לעבור על התגובות שקיבלה לסרטון שלה שרה בטיקטוק ולא דילגה גם על המגעילות יותר. מזל שהיה מי שקרא לה "סברינה קרפנטר הישראלית"

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

נועם קלינשטיין החליטה לשים סוף הערב (ראשון) לתגובות הקשות שהיא מקבלת בטיקטוק על השיר החדש שלה "עיוור" שנכתב לאחר הפרידה שלה מהחבר. "עוד מישהו הקיא קצת בפה?" שאל אחד, "אני לא בטוח שאפשר בכלל לקרוא לזה שיר, לא מילים ולא לחן. תשאלי את אבא ואמא", נכתב בתגובה נוספת ונועם הגיבה: "שאלתי אותם ולשיר הזה ספציפית יש גם לחן וגם מילים. בדוק".

"מתי יבוא היום ונפסיק לכתוב שירים קיטשיים וחזרתיים בלי תוכן חדש ומעניין", כתבה מגיבה בשם לירון, לה השיבה נועם: "אני מזמינה אותך לירון לכתוב שירים לא קיטשיים ולא חזרתיים עם תוכן חדש ומעניין ואני אקשיב לך".

"לא כל מי שצורח זמר", כתב מגיב בכינוי באנו חושך לגרש, "ממש גירשת את החושך", ענתה לו נועם. "מה הקטע ללכת ללא צניעות?" תהתה אחרת וזכתה לתגובה "יש בזה קטע, אני אוהבת לפעמים". אבל היו גם תגובות מרימות: "טיילור סוויפט של מדינת ישראל", "סברינה קרפנטר ישראלית". "אהבתי את זה, תגובה מעולה", השיבה הזמרת.