בקושי זיהינו: נועה קירל תארח את כוכבת "כמעט מלאכים" אמיליה אטיאס
אמנם אנחנו זוכרים אותה כבלונדינית, אבל בסרטון המשותף עם קירל היא הופיעה בשיער שחור - ובסוף זיהינו שכוכבת הטלנובלה האגדית היא זו שתתארח בשתי ההופעות באמפי ראשון לציון בחודש הבא

נועה קירל חשפה הערב (רביעי) כי אחת האורחות בהופעות הקרובות שלה באמפי ראשון לציון תהיה אמיליה אטיאס, השחקנית והזמרת הארגנטינאית היהודייה שזכורה לנו מהסדרה "כמעט מלאכים".
אטיאס הופיעה בסרטון בשיער שחור, לעומת המראה הבלונדיני שבו רובנו זוכרים אותה, ולכן לחלק מהמעריצים לקח קצת זמן לזהות אותה. ההופעות ייערכו ב-4 וב-6 ביוני.
אטיאס כאמור היא יהודייה ויש לה קשר ארוך עם ישראל. ב-2009 היא הגיעה עם חבריה ל"כמעט מלאכים" להופעות בארץ, וניצלה את ההזדמנות כדי להצטלם לקמפיין לחברת "פלפל". כעבור שנה היא ביקרה אותנו שוב והפעם התארחה ב"רוקדים עם כוכבים".
כזכור, קירל החליטה "לפצל" את ההופעה הגדולה שתוכננה לה בפארק הירקון: במקום הופעה אחת עם קהל של כ-30 אלף איש, שתי הופעות באמפי בראשל"צ שעבר לאחרונה שיפוץ.
