mako
פרסומת

שיר הפרידה של תמר יהלומי משרית חדד - באלבום של עדן בן זקן

עדן בן זקן צפויה להוציא בהמשך השבוע אלבום עם שמונה שירים חדשים, כשאחד מהם נכתב על ידי תמר יהלומי ועוסק למעשה בפרידה הכואבת משרית חדד. השיר נכתב אמנם בלשון זכר, אבל גורמים המעורים בפרטים חשפו בפני mako שהוא נכתב על הפרידה. כל הפרטים, כולל השורה שגרמה לנו להרים גבה

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
עדן בן זקן נופשת בדובאי
תופסת צד? עדן בן זקן שרה את הצד של תמר יהלומי | צילום: edenben_zaken, instagram
הקישור הועתק

שיר הפרידה של תמר יהלומי משרית חדד, בתפקיד המבצעת: עדן בן זקן. בזמן שכולם מחכים למוצא פיה של חדד, מתברר שבקרוב מאוד נקבל דווקא את הצד של יהלומי, כי ל-mako נודע שאחד השירים באלבום החדש של עדן בן זקן שייצא בשלישי הקרוב, נכתב על ידה (יחד עם יונתן קלימי) ונקרא "אקדח טעון".

בן זקן העלתה לטיקטוק שלה טיזר לשיר עם משפט אחד שבולט במיוחד: "אף אחד לא יודע כמה רע אתה, עזוב אל תדאג - אני אשמור פה על השם שלך טוב-טוב". גורמים המעורים בפרטים אומרים היום בשיחה עם mako, שהוא נכתב על הפרידה של יהלומי מחדד, למרות שהוא בלשון זכר.

בן זקן נמצאת בתקופה עמוסה במיוחד בה היא עובדת על האלבום המדובר שיוצא כאמור בשלישי הקרוב ויכלול 8 שירים חדשים. בנוסף הכריזה על שני מופעים בהיכל מנורה שיתקיימו ב-19 ו-20 בנובמבר. 

מטעמה של עדן בן זקן סירבו להגיב.