אריאל זילבר מודה: "לא חינכתי את ילדיי. מצטער על זה"
הוא נחשב לאחד מהאומנים המוערכים מבחינה מקצועית בעשרות השנים האחרונות, אך דעותיו סיבכו אותו בקרב הציבור הרחב. בריאיון ל"אינטימי" שישודר בקשת 12 הוא מתייחס לקשר עם ילדיו כשהיו צעירים אל מול הקשר עם הוריו ששלחו אותו להתגורר בקיבוץ כשהיה בן חמש. "הייתי קשור יותר", הוא מספר לרפי רשף

אריאל זילבר לא מרבה להתראיין, בטח שלא בשנים האחרונות, אך הערב (רביעי) הוא מגיע לשיחה פתוחה וכנה עם רפי רשף ב"אינטימי" (אחרי "ארץ נהדרת", ערוץ 12). כמי שנשלח על ידי הוריו לגור בקיבוץ כשהיה בן חמש בלבד מתחבט הזמר בשאלה אם יחסו לילדיו שונה מזה של ההורים שלו כלפיו. "האמת שלא חינכתי אותם, אני מצטער על זה", הוא מודה.
אתה שונה ביחס לילדים שלך ממה שתיארת בכאב את יחס ההורים שלך אליך?
"מי שחינך אותם זו שושנה אשתי היקרה. לא הייתי מעורב בכלל במשפחה, בכלל. הייתי בעניינים שלי, במוזיקה ובאולפן כל היום ומקליט. הילדים רק היו מפריעים".
קצת כמו אמא.
"לפחות גרתי בבית, הייתי לוקח אותם לטיולים, נוסעים. הייתי יותר קשור, הכל בגלל שושי".