הסערה השתלמה: העסקה של עדן גולן נחשפת
אחרי שהקליפ הפרובוקטיבי לשירה החדש "אמן" עורר סערה, ל-mako נודע כי גולן וכותבי השיר מכרו את השימוש בו לקמפיין של רשת Be פארם - והיא זו שתבצע את הגרסה שתופיע בפרסומת

פרסום ראשון: עדן גולן סוגרת קמפיין חדש. הזמרת מכרה את השיר שלה "אמן" לקמפיין הקרוב של רשת Be פארם, כך נודע ל-mako. כזכור, "אמן" עורר תגובות רבות כשיצא לאור הניגוד בין שם השיר לבין הקליפ הפרובוקטיבי שלו בו נראית גולן לבושה ומתנהגת באופן מוחצן ומיני יותר משיריה הקודמים. בתגובה הבטיחה עדן: "אנשים יבינו שהם טועים".
אחרי שהסערה סביב השיר שככה, גולן סיימה את השתתפותה בפסטיגל ונכנסת בימים אלה לאולפנים, שם היא צפויה להתחיל לעבוד על חומרים חדשים. עוד לפני כן, היא סגרה עסקה סביב "אמן", שיצא לפני כחודש וצבר מאז כ-1.2 מיליון צפיות ביוטיוב.
השיר ישמש כפסקול הקמפיין החדש של רשת הפארם, שגולן משמשת כפרזנטורית שלה. לצורך הקמפיין הותאמו מילות השיר, ובניגוד למהלכים דומים, גולן עצמה גם תבצע את הגרסה החדשה. הרווחים מהשימוש בשיר יתחלקו בין גולן לבין היוצרים שעבדו איתה עליו: דולב רם, אימרי חנוך, איתי פורטוגלי ודניאל דהרי.
