אחרי שהיה בתרדמת, עומרי סגל מעדכן: "עדיין לא מעכל שאני כאן"
שלושה ימים אחרי ששוחרר מבית החולים לביתו שבמיאמי, אחרי שהדאיג רבים כשהיה מורדם ומונשם, המפיק המוזיקלי עומרי סגל מעדכן במצבו. "עברתי תקופה לא פשוטה"

המפיק המוזיקלי עומרי סגל, שמוכר תחת השם סיקסטי ניין, מעדכן הערב (מוצ"ש) במצבו - שלושה ימים אחרי שאשתו, דור, סיפרה ל-mako שהוא שוחרר מבית החולים לביתו שבמיאמי, בתום תרדמת ממושכת. "עברתי תקופה לא פשוטה. אני עדיין לא מעכל שאני כאן", כתב סגל בסטורי שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו.
"תודה לקדוש ברוך הוא שהחזיר אותי לחיים בפעם השנייה. תודה לאשתי הלביאה שעמדה לצדי כל הזמן הזה", הוסיף סגל בן ה-36, שבשנים האחרונות מתגורר בלוס אנג'לס.

עוד הודה המפיק המוזיקלי, שאושפז שבועיים בלבד אחרי שנולד בנו, "למשפחה שלי, לכל החברים שהתפללו, לכל מי שתמך. אני רואה את כל ההודעות, ייקח לי קצת זמן לענות לכולם, אבל תדעו שאני מרגיש את האהבה שלכם. בעזרת ה' אחזור חזק יותר. אוהב אתכם".
כזכור הבשורות הטובות על שחרורו של סגל, שעבד עם אומנים רבים בארץ, ביניהם נועה קירל, איתי לוי ואושר כהן, הגיעו שבוע אחרי שהיה מורדם ומונשם במשך חודש וחצי. אשתו, שביקשה שיתפללו עבורו, אמרה ל-mako עם החדשות: "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה. עשינו את זה. תודה לכולם, התפילות נענו - עומרי בבית".
