סערת אייל גולן בירקון מסרבת להירגע: "קומץ מעריצים עיוור"
אחרי חשיפת mako שעוררה סערה במשולש עיריית רמת גן-אייל גולן-עיריית תל אביב, שאמה הכהן טוען כי שלח להופעה השנייה של גולן מודד מוסמך, על מנת שידווח על עוצמות הרעש. לדבריו, המודד קבע באופן נחרץ כי "גולן יצר מפגע רעש קיצוני", ובמקום להתנצל בחר, לדברי שאמה הכהן, "לזלזל בעיר ובתושביה"

חשיפת mako ממשיכה לעורר סערה: עם תלונות, עקיצות, והרבה כעס משני הצדדים, נראה שהמאבק בין אייל גולן לעיריית רמת גן רחוק מלהסתיים. היום (רביעי) פרסם ראש עיריית ר"ג, כרמל שאמה הכהן, פוסט שנועד לחשוף, לטענתו, את "כל האמת והעובדות על השקרים והספינים של אייל גולן".
בפתח דבריו מאשים שאמה הכהן: "אייל גולן חושב שלמי שיש כסף, צבא יח"צנים וקומץ מעריצים עיוורים ומתלהמים שקל להתסיס... הוא חושב שמה שהצליח לעשות לטאיסיה בכוח כספו והשפעתו בתקשורת וברשתות הוא יצליח לעשות לי ולרמת גן ופשוט לרמוס, להכפיש ולהלך אימים". השוואה לטאיסיה הועלתה גם על ידו אתמול בקבוצת וואטסאפ עם תושבי העיר.
את המשיך דבריו חילק ראש עיריית רמת גן לסעיפים בהם הוא טוען כי אין לו או לעירייה שום בעיה אישית עם גולן, וכי הוא מודע לכך שכל מופע ענק יוצר רעש, "השאלה היא - באיזו מידה". ראוי לציין שבפארק הירקון התקיימו בשנים האחרונות מופעי ענק רועשים עם כמות קהל גדולה יותר מזו של גולן: מופעים בינלאומיים של ברונו מארס ומארון פייב, גאנז אנד רוזס ורובי וויליאמס, מסיבות של עופר ניסים ומגוון אירועים נוספים.
עוד טוען שאמה הכהן כי בתחילה פנו לעיריית תל אביב (שפארק הירקון נמצא בשטחה) מתוך בקשה לטפל בעניין בלי לערב תקשורת, מתוך תקווה לשיתוף פעולה בין שתי העיריות. "זכינו למתקפה תקשורתית מלאה בשקרים והתססה דוחה - אשכנזים ומזרחים, ביבי ולא ביבי ועד איחולי מחלות קשות", מתלונן ראש העיר בדבריו.
"על מפגעי החניה של חצופים שחונים בחניות פרטיות", הוסיף, "ועל מפגעי התברואה של מי שעושים את צרכיהם על גדרות בתי התושבים, לא האשמנו את גולן, כי אין לו שליטה על כך. אבל! רמת גן לא תהיה פח האשפה של מפגעי הרעש של גולן ותל אביב, שכל מה שהם רואים זה את רעש המצלצלים הזורמים לכיסם".
שאמה הכהן טוען כי שלח להופעה השנייה של אייל גולן בפארק הירקון מודד מוסמך, על מנת שידווח על עוצמות הרעש. לדבריו, המודד קבע באופן נחרץ כי "גולן יצר מפגע רעש קיצוני", ובמקום להתנצל בחר, לדברי שאמה הכהן, "לזלזל בעיר ובתושביה".
בהמשך דבריו ציין שאמה הכהן שוב את טאיסיה, הצעירה שטענה, יחד עם צעירות נוספות, כי גולן ואנשיו ניצלו אותה מינית. "טאיסיה נותרה לבדה מול גולן ועוצמתו, ונלחמה על האמת שלה ככל יכולתה, אך זה לא היה הכוחות", כתב שאמה הכהן. "רמת גן היא לא טאיסיה! רמת גן חזקה, ואני עצמי גם נולדתי כהה עור, ומאז בשל דרכי ומלחמתי בשחיתות הושחרתי שוב ושוב".
בסוף דבריו הזהיר ראש עיריית רמת גן כי לא ימצה את הנושא ויפנה לאמצעים משפטיים: "אם צריך נעתור גם לבית המשפט. התלונה צריכה להתברר בפני ראשי היחידות לאיכות הסביבה של העיריות תוך 24 שעות, לאחר מכן זה עובר למנכ"לי העיריות, שינסו להסדיק את הסוגייה תוך 24 שעות, ככל שלא הוסדר הנושא עובר למומחה מוסכם שצריך להכריע תוך 48 שעות, מכאן פתוחה הדרך לעתירה לבית המשפט".
אחרי שהופעותיו של אייל גולן באצטדיון בלומפילד בוטלו בגלל המלחמה עם איראן, הזמר ואנשיו חיפשו מקום אחר להופיע בו - ובדקו את האפשרות של קיום הופעה באצטדיון רמת גן. העירייה סירבה, והערעור של גולן לא עזר.
בסופו של דבר קבע גולן סדרה של הופעות בפארק הירקון, אבל אחרי ההופעה הראשונה במקום הוציאה עיריית רמת גן הודעה והתלוננה על הרעש מההופעה בירקון שפוגע בתושבי העיר רמת גן - צעד שנתפס בעיני רבים כניסיון קטנוני לשים לגולן מקלות בגלגלים בעקבות הסכסוך הקודם. גולן עקץ את שאמה הכהן ואמר לקהל בהופעתו השנייה בפארק "תעשו רעש, שישמעו אתכם עד רמת גן".
