mako
פרסומת

"בושה למדים! טפי": סטילה עוכב בידי המשטרה - ותקף

סטילה, חצי מהצמד המוזיקלי המצליח נס וסטילה, תקף את המשטרה אחרי שעיכבו את הרכב של הלהקה שלו בחזרה מהופעה, לדבריו, והורידו אותו מהכביש. "במקום להתעסק בפשע האמיתי בדרום, לכו תסבירו להם שבאנו לשמח את תושבי דימונה"

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
ניידת
צילום: mako, mako
הקישור הועתק

סטילה חושף ששוטרי תנועה בדרום עיכבו אותו ואת חבריו ללהקה שהיו איתו ברכב אחרי הופעה בפסטיבל דימונה. בסטורי כועס למדי סיפר האומן כי המשטרה עצרה אותם בצד הכביש כדי לבדוק שהם חגורים, אבל לטענתו אחר כך "התחילו לחפש אותנו על משהו אחר".

"במקום להתעסק בפשע האמיתי בדרום, שוואלה יש בו שפע פשע וגניבות - הם עצרו דווקא אותנו ובדקו חגורות במיניבוס. להפתעתם כולם היו חגורים. אז כמובן היו חייבים לחפש אותנו על משהו אחר. מפה לשם שעה הם מתעסקים אם אחד החלונות מושחר או לא מושחר.

"תקשיבו, זה היה כל כך מורגש שהשוטר סתם מחפש לתפור לנו משהו. העיקר לא לשחרר אותנו בלי להרוס לנו את הערב. אחרי כמה דקות טובות הוא תפר לנהג 'הורדת רכב מהכביש'. לך תסביר להם שכולה באנו לשמח את תושבי דימונה", הוסיף הזמר, שהוא חצי מהצמד המוזיקלי נס וסטילה (שמות הבמה של נסיה לוי ודור סורוקר).

"שלא תטעו, אני לא ממהר להכליל, פגשתי מלא שוטרים במסגרת ההופעות שלי", הדגיש. "יש שוטרים שהם אנשים מדהימים. אבל שוטרים מהסוג הזה הם בדיוק הסיבה שחושבים מה שחושבים על המשטרה: בריונים במדים. בדיחה! טפי, איזה סירחון".

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: ראשית נציין כי מדובר בפעילות אכיפה שגרתית וכי לא נפל פגם בהתנהלות השוטרים, שהתנהלו באופן מקצועי ומכבד. לגופו של אירוע, במהלך בדיקה שגרתית סמוך לחצות, השוטרים הבחינו ברכב עם חלונות כהים בניגוד לחוק. הנהג קיבל אישור תנועה זמני למשך 48 שעות לטיפול בהסרת המדבקות ולהגיע לבדיקה חוזרת בכל יחידת תנועה שיבחר.