mako
פרסומת

זהבה בן חתמה חוזה הקלטות עם יוניברסל מיוזיק ישראל

פרסום ראשון: זהבה בן תעבוד על אלבום ראשון מזה 14 שנה יחד עם חברת התקליטים בישראל. בימים אלה כבר נעשים פניות למפיקים והיוצרים המוערכים ביותר בתעשייה, כשהמטרה ברורה: פרויקט מפואר כראוי למעמד של זהבה בארץ, ואחר כך הפצה שלו גם מעבר לים באמצעות הקשרים של הלייבל הבינלאומי. מטעמה של הזמרת נמסר: "מתרגשים ומחכים לעבוד יחד עם חברת המוזיקה הגדולה ביותר, שנה משמעותית"

גיל משעלי
פורסם:
זהבה בן במשדר צביקה פיק
זהבה בן חתמה חוזה הקלטות עם יוניברסל מיוזיק ישראל | צילום: אורטל דהן
הקישור הועתק

בדרך לכבוש את העולם הערבי? זהבה בן בחוזה הקלטות עם הסניף הישראלי של "יוניברסל מיוזיק". ל-mako נודע שחברת התקליטים החתימה את הזמרת על ייצוג והפקה למוזיקה חדשה בעסקה בשווי של מאות אלפים. בן כבר יצאה לדרך בעבודה על אלבום חדש, כשהאחרון יצא ב-2011 וכלל את "לילות בבית" שהפך לקלאסיקה מהר מאוד.

יוניברסל מבינה היטב את המעמד של זהבה בן בתרבות הישראלית ורוצה להעניק לה את הכבוד הראוי. גורמים בחברה כבר פונים בימים אלה למפיקים והיוצרים המוערכים בתעשייה בשביל לתפור לה אלבום ראוי למידותיה, אבל לא רק לישראל.

היתרון בחיבור של זהבה לחברה עם זרועות בינלאומיות הוא ברור: אחרי שהאלבום יושלם, אפשר יהיה להפיץ אותו במקומות שבהם השם של זהבה הולך לפניה, בין אם בעולם הערבי כמו דובאי, או במדינות באירופה כמו צרפת, בשאיפה גם להופעות מעבר לים.

ממנהלה של זהבה בן נמסר: "השנה הקרובה היא מהשנים המשמעותיות ביותר בקריירה של זהבה. עם אלבום חדש, שיתופי פעולה סופר מעניינים אנחנו מאוד מתרגשים ומחכים לעבוד יחד עם חברת המוזיקה הגדולה ביותר ׳יוניברסל מיוזיק׳ ולהיות חלק מנבחרת האמנים המובילה בעולם".