mako
פרסומת

אלבניה סירבה לג'ניפר לופז אחרי שדרשה ערבות של 2 מיליון אירו

שר התרבות של אלבניה אמר בפרלמנט כי המדינה סירבה בשלב זה להביא את הזמרת לטירנה, אחרי שלדבריו ביקשה ערבות במקרה של הפגנות

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
עירומה באמבטיה עם עוגה: ג'ניפר לופז חוגגת רגע לפני גיל 57
צילום: jlo, instagram
הקישור הועתק

שר התרבות והתיירות של אלבניה, בלנדי גונג'ה, חשף בפרלמנט שאלבניה דחתה אפשרות להביא את ג'ניפר לופז להופעה במדינה, משום שלדבריו היא דרשה ערבות של מיליונים. לפי התקשורת המקומית, הדברים נאמרו בדיון על מדיניות של מימון חלקי באירועי תרבות-תיירות בעלי היקף בינלאומי.

"סירבנו בשלב זה, כי היא ביקשה 2 מיליון אירו ערבות אם יהיו הפגנות", אמר גונג'ה בדיון. "סירבנו כי אנחנו לא יכולים לתת את הערבות הזאת. זו עלות של ערעור היציבות במדינה. מי שרוצה את לופז בטירנה צריך לדעת שאנחנו לא יכולים לתת את הערבות הזאת, כי זה נראה לנו בלתי אפשרי להציע לה אותה".

העימות התפתח אחרי שיו"ר הוועדה, חברת המפלגה הדמוקרטית אינה ז'ופה, האשימה את הממשלה במימון ההופעה של קניה ווסט ושאלה מדוע הכסף הוקצה כ"חירום" עבור הופעה שתוכננה מראש. גונג'ה השיב כי הכל נעשה בהתאם לחוק, כצו לתקנות השעה וכי אם ההופעה של קניה לא הייתה מתקיימת, הם היו צריכים להסביר כיצד יוחזרו כספי המימון שכבר הושקעו בהפקת האירוע.

לאחר מכן ז'ופה שאלה את גונג'ה על לופז: "תיתנו גם לה 4.3 מיליון אירו?", כביקורת על ההשקעה בהופעה של קניה ווסט. גונג'ה השיב: "לא". ז'ופה הוסיפה כי לופז "ראתה שהם נותנים כסף" וטענה ש"הכרטיסים שלה לא נמכרים".