מול ים דגלי פלסטין: הכוכב האנטי-ישראלי הופיע במרוקו
מקלמור סגר פסטיבל בקזבלנקה והתרגש מההזדהות עם הפלסטינים בקהל. "כשאני רואה כל כך הרבה דגלי פלסטין בקהל אני יודע שההופעה הולכת להיות מדהימה"

פורסם: | עודכן:

הזמר האנטי-ישראלי מקלמור סגר בשבת האחרונה את פסטיבל קזבלנקה ה-18 במרוקו וקרא: "כשאני רואה כל כך הרבה דגלי פלסטין בקהל - אני יודע שההופעה הולכת להיות מדהימה".
מקלמור עלה לבמה עטוף כאפייה, ולאחר שביצע את אחד משיריו המוכרים, צעק "שוכראן". בהמשך, האנרגיה של ההופעה הפכה לרצינית יותר כשהזמר התייחס למלחמה ברצועת עזה.
"ראיתי סרטון שקרע לי את הלב לחלקים", סיפר. "ראיתי ילדה, באותו הגיל כמו של הבת שלי, וחשבתי 'איך ההשמדה המונית הזו עדיין מתרחשת?'. אנחנו יכולים לעמוד מאחורי שוויון וצדק ללא שנאה?". לאחר מכן קרא הקהל "לשחרר את פלסטין", מקלמור לקח דגל פלסטין מהקהל וביצע את השיר שנחשב להמנון ההזדהות שלו עם הפלסטינים.
מצאתם טעות לשון?