mako
פרסומת

רגע לפני הגמר: הנציגה של שוודיה התעלפה מיד לאחר החזרה

על פי הדיווח של תאגיד השידור השוודי (SVT) פליסיה בת ה-24 התעלפה לאחר שישבה בגרין רום ולא חשה בטוב. לדבריה, "אחרי החזרה הרגשתי מצוין, אבל היה חם בצורה קיצונית בגרין רום, וככל שעבר הזמן הרגשתי יותר חלשה"

ליאון קיכלר, וינה
mako
פורסם:
פליסיה, נציגת שוודיה באירוויזיון 2026
פליסיה, נציגת שוודיה באירוויזיון 2026 | צילום: Iwi Onodera/Getty Images
הקישור הועתק

דרמה גדולה באירוויזיון רגע לפני הגמר הגדול הערב: תאגיד השידור השוודי SVT דיווח היום (שבת) כי הנציגה שלהם פליסיה בת ה-24 התעלפה אמש בחדר ההלבשה, מיד לאחר שסיימה את חזרת השופטים.

לטענת המשלחת השוודית,, פליסיה התמוטטה אחרי החזרה בעקבות ירידה בלחץ הדם. רופאים שהוזעקו למקום טיפלו בה, ובהמשך היא חזרה לבית המלון.

בהודעה שפרסמה היום כתבה שהרגישה מצוין לאחר החזרה, אבל בהמשך התחילה להרגיש סחרחורת: "היה חם בצורה קיצונית בגרין רום, וככל שעבר הזמן הרגשתי יותר ויותר חלשה". המשלחת השוודית הודיעו שכדי למנוע מקרה דומה, פליסיה לא תשתתף במצעד הדגלים בחזרה הבאה. בנוסף, היא קיבלה אישור להחליף בגדים מיד אחרי ההופעה ולא להישאר איתם במשך שעות.

כזכור, מוקדם יותר השבוע דווח כי הזמרת פליסיה סבלה מבעיות קול. היא ביצעה את My System ביום שלישי והעפילה לגמר שייערך הערב, אבל לפי הצוות שלה, באותו היום הקול שלה “כבר לא נשמע כמו שלה”. בשיחה עם Aftonbladet הסבירו כי השטיח הטורקיז, ההופעה, ימים ארוכים באולם יבש, צעקות שמחה ודיבור ממושך עשו את שלהם.