mako
פרסומת

אושר כהן אחרי ההופעה בסמי עופר: "אני חי עבורכם"

אושר כהן עשה היסטוריה אישית אתמול כשהופיע באיצטדיון סמי עופר, איפה שהוא גדל. עכשיו, אחרי שהוא כבר התאושש, הוא משתף את המעריצים בתחושות, וניכר שהוא מתרגש: "חשוב לי להגיד משהו חשוב בלי סיסמאות וקלישאות - בלעדיכם אני כלום ושום דבר. אני חי בשבילכם. מלשיר במועדון קטן ליד האיצטדיון של העיר שלי, לאיצטדיון בעיר שלי"

גיל משעלי
פורסם:
אושר כהן
אושר כהן מתרגש מההופעה בסמי עופר | צילום: עומרי סילבר
הקישור הועתק

אושר כהן למעריצים אחרי ההופעה בסמי עופר: "רק אתם זה מה שחשוב". כהן, שגדל בחיפה והסביבה הגשים חלום כשהופיע אמש (חמישי) לראשונה באיצטדיון סמי עופר. במהלך הערב התארחו עלמה זוהר ורון חיון ובקהל ישבה בשורות הראשונות בת הזוג הגאה, עדן פינס שקיבלה הקדשה מהבמה.

"שבוע שלם של הקמה בו כל אחד מלמטה עד למעלה נתן את הנשמה כדי שיהיו לנו שעתיים של מוזיקה", כתב כהן בסטורי שלו, "חודשים של מתח וקושי באולפן. פגישות הפקה ארוכות מהרגיל. אתגרים בכל מיני צבעים, בסוף הכל התחבר לערב אחד של אהבה ושירים. ישתבח שמו לעד. חשוב לי להגיד משהו לקהל היקר שלי, בלי סיסמאות וקלישאות. בלעדיכם - אני כלום ושום דבר. אני חי עבורכם".

כאמור, כהן גדל בקריות, האולפן שלו עדיין נמצא בקריית מוצקין, ומבחינתו זה היה הלוקיישן המושלם להופעה: "סגרתם לי מעגל היום, מלשיר במועדון הקטן שליד האיצטדיון בעיר שלי - לאיצטדיון בעיר שלי. הבאתם אותי למקום כל כך מאושר בחיים, שלא משנה מה אני אף פעם לא אפסיק לרגש אתכם, לשמח אתכם. וגם אם לא הצלחתי אני אף פעם לא אפסיק לנסות, שוב ושוב ושוב, כי רק אתם זה מה שחשוב".

לצד ההתרגשות היו גם תלונות מחלק המעריצים שהגיעו להופעה והתאכזבו מהסאונד. חשוב לציין שלהנדס סאונד באיצטדיון זאת מלאכה לא פשוטה כשהאתגר הגדול הוא שבכל חלקי האיצטדיון ישמעו היטב ובאופן דומה את המופע.