אחרי תלונות הרעש: ההצהרה התמוהה של ראש עיריית רמת גן
פורסם לראשונה ב-mako: ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, הודיע הערב שעומר אדם ואודיה יופיע בקיץ הקרוב באצטדיון שיכול להכיל עשרות אלפי צופים. ההודעה מתפרסמת חודשים ספורים לאחר הסערה סביב הופעותיו של אייל גולן בפארק הירקון והתלונות על רעש מצד התושבים

ראש עיריית רמת גן כרמל שאמה הכהן הודיע הערב (שלישי) כי "הופעות הענק חוזרות ובגדול לאצטדיון" והדגיש שמדובר "תנאים שלנו". ההודעה מתפרסת זמן קצר בלבד לאחר הסערה שנוצרה סביב הופעתו של עומר אדם באצטדיון, ונחשפה ב-mako, ושלושה חודשים לאחר סבב ההאשמות בין העירייה לאייל גולן, והסירוב לאפשר לו להופיע בפארק הירקון בגלל תלונות על רעש מצד התושבים.
בפוסט שפרסם בחשבון הפייסבוק הרשמי שלו הוסיף: "בתום מאבק על איכות החיים ועל קופת העיר, האצטדיון חוזר להיות מרכז תוסס להופעות ענק. שלושה האמנים הגדולים בישראל באים: "עומר אדם, אודיה ועוד כבר סגרו הופעות לחודש יוני הקרוב". בהמשך כתב שאמה הכהן: "שומרים על השקט, הגבלה ל-9 הופעות בשנה בלבד עם פיקוח הדוק על רעש, לוחות זמנים והסדרי תנועה".
"מצדיעים למילואימניקים: לראשונה קדימות והנחות למשרתי המילואים (תושבי העיר), למשפחות השכולות ולפצועי צה"ל. לא ניכנע ללחצים, לא התפשרנו על איכות החיים של השכנים, והבאנו את העסקה הטובה לעיר", הוסיף שאמה כהן.
כאמור, ההודעה של שאמה הכהן מתפרסמת לאחר שכבר נחשף ב-mako, שעומר אדם, אושרי כהן ואודיה אזולאי כבר סגרו הופעות באצטדיון רמת גן, ויופיע שם בקיץ הקרוב. אך ההודעה צפויה לגרום לסערה, שכן בחודש אוקטובר האחרון התנגדה העירייה להופעותיו של אייל גולן בפארק הירקון בגלל רעש לתושבים. לטענת העירייה, התקבלו "מספר לא מבוטל" של תלונות מתושבים שמתגוררים בסמוך לפארק. ברמת גן הפצירו בעיריית תל אביב לטפל ב"מטרדי רעש החמורים ביותר, שהפריעו לתושבים רבים ופגעו בנוחותם". ראוי לציין כי ההופעה מתקיימת עד השעה 23:00 בדיוק- זמן שבו מותר לקיים הופעות.