mako
פרסומת

חנן בן ארי צפוי להופיע בטקס המשואות הקרוב

פרסום ראשון: חנן בן ארי נמצא במגעים להשתתפות בטקס המשואות, שיתקיים בסוף חודש אפריל הקרוב - כך נודע ל-mako. בן ארי ואנשיו בודקים את האפשרות להזיז או לבטל את הופעת העצמאות של הזמר לחיילים, ובמידה ויצליחו - הזמר צפוי לקחת חלק בטקס הממלכתי. ממערך הטקסים נמסר: "הדברים עדיין לא סגורים"

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
חנן בן ארי
חנן בן ארי צפוי להופיע בטקס המשואות הקרוב | צילום: דניאל כהן
הקישור הועתק

ההכנות לטקס המשואות השנתי החלו, ול-mako נודע כי בין חנן בן ארי ואנשיו לבין הפקת הטקס מתנהל משא ומתן מתקדם להופעתו של הזמר.

לפי גורמים המעורים בפרטים, הופעתו של בן ארי בטקס תלויה בלו"ז שלו באותו ערב: בערב טקס המשואות צפוי בן ארי לקיים את מופע העצמאות השנתי שלו לחיילים, ובמידה ויתאפשר להזיזו יום אחד קדימה, ליום העצמאות עצמו - ייחתם ההסכם ובן ארי יקח חלק בטקס המשואות תשפ"ה, שצפוי להתקיים ב-30 באפריל. אגב, בהפקת הטקס עובדים על החלק האומנותי וההמלצות למשיאי משואות עד 11 במרץ.

nמערך הטקסים והאירועים הממלכתיים נמסר:

"נעשתה פניה על ידי הצוות האמנותי לחנן בן ארי, זה בבדיקת היתכנות, הדברים עדיין לא סגורים".