mako
פרסומת

הכוכב נאלץ לבקש מהמעריצים לא לעשות קקי באולם: "יש שירותים"

אחרי שמעריצים טענו בעזרת תיעוד שאדם בקהל בפילדלפיה עשה את צרכיו על הרצפה והורחק, נואה קהאן פנה לקהל ב-X בתחנונים ללכת לשירותים. לא יאמן באיזה זמנים אנחנו חיים

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
נואה קהאן
נואה קהאן | צילום: Derek White/Getty Images
הקישור הועתק

מתנצלים מראש על הגועל: הזמר האמריקאי נואה קהאן נאלץ לבקש מהמעריצים שלו להשתמש בשירותים בהופעות, אחרי שברשתות נטען כי אדם בקהל בהופעה שלו בפילדלפיה עשה את צרכיו על הרצפה ופונה על ידי האבטחה. "אם אתם צריכים לחרבן בהופעה, בבקשה אלוהים אדירים פשוט לכו לשירותים", כתב קהאן ב-X. "חרבנתי במכנסיים כמו כל בן 29 אחר, אבל אתם חייבים להבין שיש שם עובד אולם שנאלץ להתמודד עם זה".

השמועות התחילו אחרי ההופעה של קהאן ביום שישי בפילדלפיה, כשמעריצים שיתפו ברשתות תיעוד וטענו שמישהו לידם עשה את צרכיו על הרצפה. מעריצים אחרים שטענו שהיו עדים לתקרית אמרו שהאדם הורחק בסופו של דבר על ידי האבטחה. עוד באותו לילה קהאן העלה סלפי מאחורי הקלעים שבו טשטש את המכנסיים שלו, וכתב: "Holy shit Philly". בהמשך הוסיף: "אם ככה הטור הולך להיראות, אני אצטרך לקנות משמעותית יותר תחתונים".

כשהתגובות ברשתות נעו בין הלם לגועל, קהאן המשיך את הבדיחה: "חרבנתי על עצמי על הבמה בצ'רלוטסוויל, אבל זה כי אני מסור לאמנות שלי". משתמש בשם Turd Furguson ענה לו: "'כמו כל בן 29 אחר' אמור להיות שווה לאפס מזוין, על מה לעזאזל אתה מדבר??". קהאן השיב: "אוקיי, Turd Ferguson", עם משחק מילים על המילה קקי.

לא ברור איך הגענו לסיטואציה הזו, אבל זו לא הפעם הראשונה לצערנו שאומן גדול מזכיר לקהל שיש שירותים במתחם. "הייתי בהופעות ובפסטיבלים מסוימים שבהם אנשים לובשים חיתולים כדי להיות בשורה הראשונה של ההופעה", סיפרה אוליביה רודריגו בראיון לא מזמן. זו הייתה חוויה כפרפורמרית שהרחתי וחוויתי". כשהמנחים הגיבו בזעזוע, היא אמרה: "זה דבר אמיתי".