mako
פרסומת

המכה שחטפה הלהקה שהניפה דגל פלסטין: "סיבוב ההופעות בוטל"

הלהקה האיסלנדית הטארי, שביצעה מחאה נגד ישראל בגמר האירוויזיון 2019 בתל אביב, מודיעה על ביטול מוחלט של סיבוב ההופעות הקרוב שלה, שהיה מתוכנן לחודש הבא. "לא נדחה - בוטל לחלוטין"

mako מוזיקה
mako
פורסם:
הדיילת שנקמה במשלחת האיסלנדית פוטרה
מתוך "ערב טוב" עם גיא פינס | צילום: מתוך "ערב טוב עם גיא פינס", קשת 12
הקישור הועתק

הלהקה האיסלנדית הפרובוקטיבית האטרי, שידועה במחאתה נגד ישראל באירווויזיון שהתקיים בתל אביב ב-2019, נאצלת לבטל סיבוב הופעות לאחר, ככל הנראה, מכירת כרטיסים דלה.

"סיבוב ההופעות של פברואר בוטל. לא נדחה. לא נקבע מחדש. בוטל לחלוטין", נכתב בסטורי שהעלתה הערב (ראשון) הלהקה לחשבון האינסטגרם שלה.

הסטורי של הטארי
הסטורי של הטארי | צילום: אינסטגרם

עוד נכתב: "הכרטיסים יוחזרו. תודה לכל מי שתכנן להגיע, שקל להגיע, או רצה להגיע. אנחנו מעריכים באותה מידה את כל רמות המחויבות. השירים ימשיכו. האלבום עדיין יהיה קיים".

הלהקה, שנוקטת בעמדות נחרצות נגד ישראל, התפרסמה במיוחד לאחר השתתפותה באירוויזיון 2019 בתל אביב כאמור, אז עוררה סערה כשהניפה דגלי פלסטין בשידור חי. מאז, הלהקה מזוהה עם עמדות אנטי-ישראליות מובהקות ותמיכה ב-BDS.