מסתמן: ג'יי-זי יופיע בסופרבול 2027
על פי דיווחים אמריקאיים, ג'יי-זי צפוי להכריז על הופעתו במופע המחצית של סופרבול 2027 כבר בסוף השבוע הקרוב. ג'יי-זי היה המנהל האומנותי של המופע הנחשק בשבע השנים האחרונות, והחליט, הפעם, לבחור את עצמו


תתכוננו: מסתמן כי ג'יי-זי יהיה האומן המרכזי במופע המחצית של סופרבול 2027. לפי הדיווח שמגיע מגוף התקשורת האמריקאי Puck, מספר מקורות מאשרים כי הראפר ואיש העסקים המגה-מצליח יהיה זה שיעלה על הבמה בפברואר הקרוב באצטדיון SoFi שבאינגלווד, קליפורניה.
למעשה, ג'יי-זי בחר את עצמו: כבר כשבע שנים שחברת Roc Nation בבעלותו של ג'יי-זי אחראית לניהול האומנותי של מופע המחצית של הסופרבול. השותפות הזו הביאה בשנים האחרונות את ההופעות של ג'ניפר לופז ושאקירה, דה וויקנד, דוקטור דרה, ריהאנה, אשר, קנדריק לאמאר ובאד באני. על פי דיווחים, גם ג'סטין ביבר ומיילי סיירוס נשקלו בתור אופציה למופע המרכזי.
ג'יי-זי מגיע לסופרבול כשהוא מציין 30 שנה לאלבום הבכורה Reasonable Doubt ו-25 שנה לאלבומו המופתי The Blueprint, וכן אחרי סיבוב הופעות אצטדיונים שגרף רווחים של עשרות מיליוני דולרים. ההכרזה הרשמית על ההופעה שלו בגמר ליגת הפוטבול האמריקאית צפויה להגיע כבר בסוף השבוע.