אלני פוריירה חוטפת: "ביצעת שיר של אמנית ישראלית שתומכת ברצח העם"
הכוכבת היווניה שזכורה לנו מאירוויזיון 2018 עשתה גרסה ביוונית ללהיט של עדן בן זקן - וספגה מתקפה ברשת מצד פרו-פלסטינים במדינתה: "למה לעבוד עם ישראלים ב-2025? תתביישי"

הזמרת היוונית אלני פוריירה, שזכורה לנו כמי שייצגה את קפריסין באירוויזיון 2018 עם השיר "פואגו" וסיימה במקום השני אחרי נטע ברזילי, הפתיעה אותנו בשבוע שעבר כשפרסמה גרסה ביוונית ללהיט של עדן בן זקן "מועבט".
כעת מסתבר כי מעריציה של פוריירה ביוון לא ראו בעין יפה את הבחירה לבצע שיר ישראלי, ותקפו אותה בתגובה לפוסט באינסטגרם שבו קידמה את השיר.
"למה לעבוד עם ישראלים ב-2025? תתביישי", כתב גולש אחד. "ביצעת שיר של אמנית ישראלית שתומכת ברצח העם", כתב מגיב אחר. "תתביישי לך על כך שאת תומכת במפיקים ישראלים", הוסיף עוקב נוסף. רבים מהגולשים הגיבו באימוג'ים של דגלי פלסטין.
כזכור, פוריירה שחררה בסוף השבוע את "דיסקו-טק" גרסה משלה ללהיט הענק של עדן בן זקן מ-2021, "מועבט". הכל נעשה כמובן באישור ועם קרדיטים ליוצרים המקוריים של השיר, אלא שפוריירה דווקא הפכה את משמעות השיר שבו בן זקן מכריזה שהיא לא שותה וודקה ומבקשת שימזגו לה "וודקה עם קצת קרח". במקום חליפת אדידס, פוריירה שרה על טרנינג פומה, אבל בהחלט השאירה את האזכור של גוצ'י.
