נינט טייב מציינת 22 שנה לגמר כוכב נולד: "מתתי ונולדתי מחדש"
נינט טייב חוזרת לרגע ששינה את חייה לנצח: הזכייה בגמר העונה הראשונה של "כוכב נולד", שהזניקה את הקריירה שלה. "אני אוהבת אותי, גאה בי ומחזקת אותי, איזה מזל על כל הנפילות", כתבה למאות אלפי עוקביה

נינט טייב מציינת היום (חמישי) 22 שנה לרגע שהזניק אותה מעל לכל ספק לתודעה הציבורית בישראל: הזכייה שלה בגמר העונה הראשונה של "כוכב נולד", בניצנים, עם הביצוע הבלתי נשכח ל"ים של דמעות". טייב חגגה את הרגע עם מילים שיצאו מליבה, אותן פרסמה בחשבון האינסטגרם שלה.
"היום, לפני 22 שנים, זכיתי ב'כוכב נולד'. מאז מתתי ונולדתי מחדש לפחות 22 פעמים", פתחה הזמרת את דבריה. "כוכב, שישה אלבומים, שניים מתוכם באנגלית, הקרחת למיליון, השיר שלנו, קירות, זגורי אימפריה לנצח, בשבילי גיבורים עפים, ערד, ליברפול, לוס אנג׳לס, חתונה, ילדים, גירושים, מימי, סמאללה, קמתי לרקוד, עולם, והעיקר לא לפחד כלל כי היא יודעת לעשות פלאות ולהאמין שהכל יכול לקרות ואני חוף המבטחים של עצמי".
"תאריכים יכולים לסמן זמן ומרחק, אנשים שפוגשים בדרך יכולים לסמן אהבה גאות ושפל ועוד אהבה, כוכבים יכולים לסמן את הדרך כשחשוך", המשיכה, "אני אוהבת אותי, אני גאה בי, אני מחזקת אותי, כל הכבוד לי על כל פעם שקמתי, כל הכבוד לי על שאף פעם לא ויתרתי, אני אוהבת ומחבקת את כל הגרסאות שלי".
והיא אכן עברה הרבה גרסאות: "הילדה החמודה העגולה, החדה הביישנית המרדנית, החטובה, הרגישה מאוד, הדובי לא לא, הנעלמת הקיצונית, החולמנית העקשנית הלוחמנית הוותרנית החייתית המחבקת הסוכריה המכשפה לבנה, הרוקיסטית וההיא שעשתה קאבר ממש טוב לים של דמעות ולא ל-עם הגב לים", סיכמה את הגלגולים שעברה לאורך השנים.
"ואיזה מזל על כל הנפילות, ואיזה מזל שאני לא דורכת במקום, ואיזה מזל החיים האלה", כתבה. "...22 שנה, הלם ההלמים. ורק התחלתי. תודה קהל יקר מאוד שאתם. הולכים איתי דרך ארוכה, מנתחים כל מילה בשירים ויודעים מההתחלה. ראיתם אותי לפני שאני ראיתי אותי. אתם יודעים מי אתם. תודה על המוזיקה ועל כל המתנות המדהימות שקיבלתי בגלגול הזה. היום זה ים של שמחות בשתי עיניי. ישתבח אבא לעד", סיכמה.
