mako
פרסומת

הייתה הזמרת האהובה עליו: עדן בן זקן ביקרה בשבעה של חלל צה"ל, סמל עידן פוקס ז"ל

בן זקן הגיעה לשבעה של פוקס שנהרג השבוע מפגיעת כטב"ם בלבנון. אמו של עידן הראתה לבן זקן סרטונים של בנה, והשתיים התחבקו. אתמול בהלוויה הזכירה האם בדברי ההספד את אהבתו של עידן לזמרת המצליחה

גיל משעלי
פורסם:
עדן בן זקן עם משפחתו של עידן פוקס ז"ל
עדן בן זקן עם משפחתו של עידן פוקס ז"ל | צילום: שלומי ערה
הקישור הועתק

עדן בן זקן הגיעה הערב (שלישי) לשבעה של סמל עידן פוקס, לוחם שריון שנהרג השבוע מפגיעת כטב"ם בלבנון. אמו של עידן הראתה לבן זקן סרטונים של בנה, והשתיים התחבקו.

בן זקן הייתה הזמרת האהובה על פוקס ז"ל. אתמול, במהלך ההלוויה, אמו מיטל הזכירה את בן זקן בדברי ההספד שלה: "עידן היה רוצה שתרימו לכבודו צ'ייסר, שתרקוד עדן בן זקן שהוא כל כך אהב. אני מבטיחה לך עידן שנעשה הכול שכולם יידעו מה העולם הזה הפסיד".

כאמור, פוקס, בן 19 מפתח תקווה, לוחם בגדוד 77, נפל בתחילת השבוע בתקרית קשה בדרום לבנון. הכוח של עידן נפגע מרחפן נפץ של חיזבאללה. באירוע נפצע קצין לוחם ושלושה לוחמים באורח קשה, לוחם באורח בינוני ולוחם נוסף באורח קל. במהלך פינוי הפצועים במסוק לקבלת טיפול רפואי בבית חולים, התפוצץ רחפן נוסף, ללא נפגעים.