מרגי בסיבוב הופעות בארה"ב: "זו סיטואציה שוברת לב"
מרגי יצא לסיבוב הופעות אינטימי בארה"ב, ועל הבמה בלוס אנג'לס התייחס למצב הקשה ולמלחמה בישראל: "זה מאוד מבלבל, וזו סיטואציה שוברת את הלב. מבלבל רגשית להיות רחוק מהבית שלי"

קשה להיות ישראלי בחו"ל כרגע, במיוחד אם אתה צריך לשדר "עסקים כרגיל": יונתן מרגי נמצא עכשיו בסיבוב הופעות בארצות הברית, וניצל את הבמה עליה הופיע בלוס אנג'לס כדי לספר לקהל על תחושותיו בעקבות המלחמה בין ישראל לאיראן.
"זה קצת מבלבל רגשית להיות רחוק מהבית שלי בישראל, ששם יש מלחמה", סיפר מרגי. "בדיוק קיבלתי הודעה לפני שעליתי לבמה שיש מתקפת טילים מעל ישראל ומעל הבית של המשפחה שלי, של בת הזוג שלי וחברים שלי. זה מאוד מבלבל, וזו סיטואציה שוברת את הלב. באותו זמן אני מרגיש שלהיות פה ולהפיץ אור, אהבה ואנרגיות חיוביות, זה הדבר הכי נחוץ כרגע, יותר מתמיד".
מרגי הופיע בלוס אנג'לס במסגרת מותג ההופעות Sofar Sounds, ויגיע בהמשך הסיבוב שלו גם לפילדלפיה, שיקגו וניו יורק.
