mako
פרסומת

אזעקות לא מפחידות אותי: זה השיר הכי טוב ששמענו השנה

אף פעם אי אפשר לדעת מאיפה יבוא הלהיט הבא. קחו לדוגמה את צמד הילדים בני ה-12, עילאי דנונה ומאסטר יואן שהופכים את הטיקטוק ביממה האחרונה עם "מעצבנים אותי" שכתבו, איך לא, על המצב. לא ציפינו שזה יהיה כל כך טוב

דור מאיר מועלם
פורסם: | עודכן:
מאסטר יואן
אזעקות לא מפחידות אותי: זה השיר הכי טוב ששמענו השנה
הקישור הועתק

אין אמן בישראל שלא ניסה להוציא להיט מלחמה בשנה האחרונה (גם אם הם לא יודו בזה), אבל הם כולם יכולים לעצור ולוותר כי מצאנו את הלהיט הכי גדול שקשור למצב: "מעצבנים אותי" של שני ילדים בני 12 (אולי 13?) מהטיקטוק, עילאי דנונה ומאסטר יואן. 

"אזעקות לא מפחידות אותי, מלחמות מעצבנות אותי. השם תמיד איתי, איתי. האיראנים מעצבנים אותי, החיזבאללה מעצבנים אותי, החמאסניקים כמעט ראו אותי", מאסטר יואן צורח על ביט של דאבסטפ (או דראם אנד בייס?) ומזקק את התחושות של עם ישראל בסרטון של חצי דקה.

ביוטיוב השיר עדיין עם כמה אלפים בודדים של צפיות, אבל בטיקטוק הם כבר צברו עשרות אלפי צפיות לשני סרטונים של השיר ומאות תגובות נלהבות. "זה הכי גאוני ששמעתי, שבוע מהיום וזה מתפוצץ בכל הארץ", כתב אחד מהטיקטוקרים ששיתף את "מעצבנים אותי". אנחנו ממש נופתע אם נראה את צמד בני הדודים מתראיינים לאחת המהדורות בעוד כמה ימים.

זה לא השיר היחיד של השניים אגב, " מעצבנים אותי" הוא השיר ה-11 שלהם. הכל עולה בעמוד היוטיוב של "מאסטר יואן" וחשוב מאוד לציין שהם מפיקים בעצמם (!) את השירים, שכוללים קליפים. מהאזנות הראשונות הכי התחברנו ל"סרט מפחד (פרדי קרוגר)" ו"כסף" שכולל את השורה המדהימה: "מכרתי פעם בים 60 קילו מלון ואבטיח".